«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικίας 79 ετών ο καπετάν Βασίλης Ζαγοριανός Ιδιοκτήτης και Πλοίαρχος του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΩΣΤΑΚΗΣ»

2961

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019 στην Κάλυμνο όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια, ο καπετάν  Βασίλης Ζαγοριανός ,ιδιοκτήτης και πλοίαρχος του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΩΣΤΑΚΗΣ».

 Ο καπετάν Βασίλης Ζαγοριανός για πολλά χρόνια με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΩΣΤΑΚΗΣ» ένας σκάφος από τα καλλίτερα για την εποχή του , εκτελούσε με έδρα το λιμάνι της Κω, ημερήσιες εκδρομές  τόσο στην Κάλυμνο όσο και  στα υπόλοιπα νησιά του Βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου, ενώ για πολλά χρόνια δραστηριοποιείτο στη γραμμή Κως-Αλικαρνασσός.

Ο Καπετάν Βασίλης γεννημένος το 1940, υπήρξε ένας βιοπαλαιστής της ζωής, εργατικός, δραστήριος με πρωτοπόρες επαγγελματικές ιδέες, καλός πατριώτης, αγαπητός στην κοινωνία της Καλύμνου και της Κω, άριστος και έμπειρος γνώστης της ναυτοσύνης  ,κοινωνικός, με το χαμόγελο στα χείλη, υποδειγματικός οικογενειάρχης .

 Η νεκρώσιμος ακολουθία τελείται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Σωτήρος Χριστού και η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου  Μάμμαντος .

 Το kalymnos-news.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του, την σύζυγο του την αγαπητή Θέμις στις κόρες του, τα εγγόνια του, τα αδέλφια του και τους άλλους συγγενείς.

 Η φωτογραφία είναι από το   Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΩΣΤΑΚΗΣ» την μεγάλη αγάπη του καπετάν Βασίλη. Το σκάφος βρίσκεται  τα τελευταία 2-3 χρόνια παροπλισμένο στο λιμάνι της Καλύμνου