Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας: Η ευχαρίστηση ενός Δημάρχου είναι η διεκπεραίωση έργων μέσα από Ευρωπαϊκά προγράμματα(video)

441

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο kalymnos-news.gr και στο Μάμα Χαραμαντά ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας για τα έργα που προγραμματίζει, διεκδικεί και εκτελεί ο Δήμος.

Ο Μιχάλης Κόλιας ξεκίνησε λέγοντας ότι η ευχαρίστηση ενός Δημάρχου είναι η διεκπεραίωση έργων μέσα από Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Όπως είπε, τα οικονομικά του Δήμου είναι σε πολύ κατάσταση αλλά αν δεν συμμετέχουμε σε χρηματοδοτούμενα  προγράμματα δεν θα μπορούμε να υλοποιήσουμε έργα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία σειρά έργων.

 Αναφέρθηκε στην αποκατάσταση της αγοράς στο Λακκί προϋπολογισμού 2 εκατομμυρίων ευρώ για το οποίο προχωρά σύντομα στη δημοπράτηση του Έργου  καθώς και στη Χρηματοδότηση  της  β΄ φάσης του Ξενοδοχείου Λέρος προϋπολογισμού 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Προχωρά το έργο τηλεδιαχείρισης του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης ύψους 3,7 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ αναμένεται ο έλεγχος από το Ελεγκτικό συνέδριο της σύμβασης για την αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων δημοτικού φωτισμού.

Αναμένεται η χρηματοδότηση του αγκυροβολίου στα Άλιντα, επίσης για το έργο του Φράγματος.

Αρχίζουν οι ασφαλτοστρώσεις τις επόμενες ημέρες.

Επίσης αναφέρθηκε στην καθημερινότητα.

Δείτε τα όσα είπε ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης  Κόλιας στο σχετικό ρεπορτάζ που ετοίμασε  ο  Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

15-2-2020 Ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας για τα έργα στο νησίΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός