Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στην Κω ο γνωστός οδοντίατρος Χριστοφής Χατζηστάσης Καλυμνιακής καταγωγής.

6918

Σοκ και θλίψη στις Κοινωνίες της Καλύμνου αλλά και της Κω στο άκουσμα της είδησης ότι ο γνωστός οδοντίατρος Χριστοφής(Χρήστος) Χατζηστάσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα.

Ο Χριστοφής Χατζηστάσης σήμερα το πρωί Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 ,στις 11.00 περίπου κατά την καθιερωμένη του βόλτα με τρίτροχο ποδήλατο στην πόλη της  Κω σε σύγκρουση με όχημα τραυματίστηκε σοβαρά. Άμεσα διακοσμίσθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Κω. Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διασωληνήθηκε προκειμένου να διακομιστεί σε μεγάλο Νοσοκομείο εκτός Κω αλλά δυστυχώς κατέληξε λίγο πριν το μεσημέρι.

Ο Χριστοφής Χατζηστάσης από την Κάλυμνο γεννήθηκε το έτος 1949.Σπούδασε Οδοντίατρος και δραστηριοποιήθηκε στην Κω όπου αμέσως με την ολοκλήρωση των σπουδών και της στρατιωτικής του θητείας άνοιξε Οδοντιατρείο.

 Παντρεμένος με την Αφροδίτη Ζουρντού απέκτησαν μια κόρη την Ευαγγελία , αισθητικό.

Αγαπητός, χαμογελαστός, κοινωνικός, με πηγαίο χιούμορ,ευρυμαθής και με ιδιαίτερη αγάπη στην Κάλυμνο την οποία επισκεπτόταν ανελλιπώς.

Όλοι όσοι τον γνώριζαν θα τον θυμούνται και θα έχουν να πουν ένα καλό λόγο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 στις 3.00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων στην Κω