Αιτιάσεις πολίτη για ζημιές που προκάλεσαν κατσίκια σε ελαιόδεντρα του και η απάντηση του αρμόδιου Δασοφύλακα (video)

1923

Δέκτης καταγγελίας συμπολίτη μας έγινε  το kalymnos-news.gr για ζημιές που προκάλεσαν κατσίκια σε κτήμα με ελαιόδεντρα που διατηρεί στα υψώματα του περιφερειακού στις Μυρτιές Καλύμνου.

Ο φακός  του  kalymnos-news.gr βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 στην περιοχή και κατέγραψε τα όσα μας είπε ο Παντελής Μαγριπλής για την υπόθεση, ο οποίος εξέφρασε και το παράπονο του ότι αν και απευθύνθηκε στους αρμοδίους δεν βρήκε την ανάλογη ανταπόκριση

Τηρώντας τους στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας το kalymnos-news.gr απευθύνθηκε  στον αρμόδιο Δασοφύλακα Μιχάλη Καμπουράκη ο οποίος είναι γνώστης της υπόθεσης και μας ενημέρωσε  το τι προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία στις περιπτώσεις αγροζημιών  και απάντησε στις αιτιάσεις του Παντελή Μαγριπλή.

Δείτε τα όσα μας είπαν στο ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς

16-3-2020 Διαμαρτυρία πολίτη και απάντηση Δασοφύλακα