Η εταιρεία αθλητικού ρουχισμού IMPACT δώρισε 41 μάσκες στην Εθελοντική ομάδα καθαριότητας Καλύμνου.

883

Από την Εθελοντική Ομάδα Καθαριότητας Καλύμνου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ο συμπατριώτης μας Μανώλης Κρούσκος και ιδιοκτήτης εταιρείας αθλητικού ρουχισμού IMPACT απέστειλε 41 μάσκες στην Εθελοντική ομάδα καθαριότητας Καλύμνου •
Οφείλω να πω ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ στον συμπατριώτη μας Μανώλη Κρούσκο όπου μας απέστειλε από την Αθήνα 41 υφασμάτινες μάσκες με το λογότυπο της αθλητικής εταιρείας IMPACT που είναι στην ιδιοκτησία του. Σε έναν άνθρωπο που, αν θέλετε το πιστεύετε, ακόμη δεν εχω ούτε ένα “γειά” από κοντά. Τον γνώρισα κατόπιν συνομιλίας μας στο διαδίκτυο λίγες μέρες μετά όπου συστάθηκε η Εθελοντική ομάδα καθαριότητας Καλύμνου.Επιδίωξε να συνομιλήσει μαζί μου, να γνωριστούμε, να μου δώσει συμβουλές για κάτι τόσο όμορφο που συνέβη ενδεχομένως για πρώτη φορά, όσο θυμάται εκείνος, τουλάχιστον με επίσημη στήριξη από τον Δήμο και να μου διαθέσει την όποια στήριξη μπορεί και ο ίδιος προσωπικά.
Σήμερα, το πρωί, παρέλαβα τις ιδιαίτερες αυτές σκουρόχρωμες μάσκες για την προστασία των εθελοντών που, ενώ από τον νόμο στον δημόσιο χώρο και την άθληση δεν επιβάλλονται είναι πάραυτα απαραίτητες και μπορεί όποιος επιθυμεί κατά τον καθαρισμό να την φορέσει για λόγους προληπτικούς και όχι μόνο. Και έπειτα, για λόγους συμβολικούς.
Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω στήριξη (..καλά να είμαστε..) και συνεργασία εφόσον και ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος και το δείχνει με την γενικότερη εκστρατεία της εθελοντικής εργασίας, μαζικές ή μεμονωμένες στο νησί μας εν μέσω μάλιστα ρευστών υγειονομικών και περισσότερο, οικονομικών καταστάσεων.
Με όλα τα παραπάνω, ευχαριστώ προσωπικά σαν Παναγιώτης Βούρος τον Μανώλη Κρούσκο για την κίνησή του αυτή όχι μόνο ως επιχειρηματία και Καλύμνιο πατριώτη αλλά και ως άνθρωπο που έτσι απλά μια μέρα είδε κάτι ωραίο, το αγκάλιασε και στάθηκε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή. Ούτε ποιος και γιατι.. ούτε αποκλειστικότητες και προϋποθέσεις. 

ΥΓ. Για όποιον δεν ξέρει τον Μανώλη Κρούσκο μπορεί εύκολα να απευθυνθεί στις διοικήσεις των αθλητικών σωματείων “Κάλυμνος 2000” και “Καζώνης Καλύμνου” για να μάθει καλύτερα τι έχει προσφέρει διαχρονικά.

Ευχαριστούμε Μανώλη 

Εθελοντική Ομάδα Καθαριότητας Καλύμνου