Ανοιχτή Ποδηλατοδρομία στη παραλιακή Καλύμνου με πρωτοβουλία του ΚΕΘΕΑ και στήριξη του Επαρχείου με μηνύματα κατά των ναρκωτικών. (video)

772

Με πρωτοβουλία του Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου του  ΚΕΘΕΑ και με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , του Επαρχείου Π.Ε. Καλύμνου, του Κ.Ε.Κ. Γεννηματά και του καταστήματος ποδηλάτων του Νικολάου Καρδούλια πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 29 Ιουνίου 2020 στις 12.00 το μεσημέρι Ανοιχτή Ποδηλατοδρομία στη παραλιακή Καλύμνου με συμμετοχή παιδιών και μεγάλων.

 Σκοπός της Ποδηλατοδρομίας ,στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών ήταν η ενημέρωση κατά της μάστιγας των ναρκωτικών.

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησαν για τη διοργάνωση ο Έπαρχος Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής, η υπεύθυνη του Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου Κωνσταντίνα Ρίγλη και ο Νικόλαος Καρδούλιας, το κατάστημα του οποίου διέθεσε ποδήλατα σε όσους δεν είχαν.

Η υπεύθυνη του Πολυδύναμου Κέντρου ευχαρίστησε επίσης το Δήμο Καλυμνίων για τη διάθεση του κτιρίου που στεγάζεται το Κέντρο και τον Γιάννη Χαλίκο για την κάλυψη των εξόδων μισθοδοσίας του προσωπικού.

Όλοι οι συμμετέχοντες στην ποδηλατοδρομία φορούσαν μπλούζες με το σύνθημα «Στάσου πλάϊ μου»

Δείτε στο ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

28-6-2020 Ανοιχτή Ποδηλατοδρομία στην παραλιακή ΚαλύμνουΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός