Ευχαριστήριο για την άψογη λειτουργία του Νοσοκομείου Καλύμνου και την παροχή των απαραίτητων υπηρεσιών από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό.

1807

Λάβαμε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο Καλύμνου και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικού την οποία και δημοσιεύουμε:

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε ως γονείς δημόσια τις θερμές μας ευχαριστίες προς το ιατρικό και νοσηλευτικό  προσωπικό του Νοσοκομείου Καλύμνου που πρόσφεραν άμεσα τις άριστες επιστημονικές ιατρικές  τους υπηρεσίες στην 9χρονη κόρη μας που διακομίστηκε στα εξωτερικά Ιατρεία και στη συνέχεια μετά τις απαραίτητες εξετάσεις και επεμβάσεις νοσηλεύτηκε επί διήμερο .

Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την εξαιρετική φροντίδα, την μεγάλη προσοχή και την αμέριστη αγάπη που επέδειξαν στην μικρή κορούλα μας, παρέχοντας αρχικά τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια προβαίνοντας στις απαραίτητες εξετάσεις και επεμβάσεις  με την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση  τους παρακάτω:

-Το προσωπικό των εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου που εφημέρευε. Τον Ιατρό Χρήστο Κηλάφη και τη νοσηλεύτρια Πόπη Χατζηδάκη που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και τους τραυματιοφορείς

-Το προσωπικό του Ακτινοδιαγνωστικού και την Ιατρό Ακτινολόγο Ευδοκία Καραμπάτσου που άμεσα προσήλθε στο Νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις 

-Το Μικροβιολογικό Τμήμα

-Την Παιδίατρο Ολυμπία Μαγκλή

-Τον Διευθυντή της ΩΡΛ Κλινικής Ωτορινολαρυγγολόγο Μιχάλη Γλυνάτση

-Το Διευθυντή της Ορθοπεδικής  Κλινικής Ορθοπεδικό ιατρό  Ιωάννη Γαλουζή που από την πρώτη στιγμή προσήλθε στο Νοσοκομείο .

Επίσης:

-τον Ιδιώτη Γενικό Οικογενειακό Ιατρό Γεώργιο Χούλη

-Το Διαγνωστικό-Ακτινολογικό Κέντρο Καλύμνου και τον Ακτινολόγο Ιατρό Μανώλη Καλικάτζαρο

-Το νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής

-Τους διασώστες του ΕΚΑΒ για την μεταφορά στο ακτινολογικό Κέντρο

Το ζεύγος Θανάση και  Μαριάννας Θεοδωρίδη που προσφέρθηκαν και μετέφεραν άμεσα με το αυτοκίνητο τους το παιδί στο Νοσοκομείο ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος

Οι γονείς

Σώστης Καρατζής –Κατερίνα Δρόσου
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός