Στο βάθρο με χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό η ταλαντούχα Καλυμνιά αθλήτρια Καλλιόπη Μεϊμάρη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18 στη Λάρισα

684

Ένα από τα Πρωταθλήματα με το μεγαλύτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον  είναι και φέτος το Πανελλήνιο της κατηγορίας Κ18, το οποίο ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 26 Ιουλίου  στην πόλη της Λάρισας.

Οι ανερχόμενοι αστέρες του ελληνικού στίβου έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα αγωνιστικά τους ταλέντα, σε μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν, όπως προέκυψε λόγω της πανδημίας του ιού covid-19.

Μεγάλο ενδιαφέρον και για την Κάλυμνο αφού στους αγώνες συμμετείχε και η ταλαντούχα 15χρονη αθλήτρια Καλλιόπη Μεϊμάρη της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΖΩΝΗΣ -ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000 με προπονητή τον Ξενοφώντα Κουτελλά

Η Καλλιόπη είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 2020 στη κατηγορία της Κ16 και στους αγώνες αυτούς συμμετείχεστην ανώτερη ηλικιακά κατηγορία Κ18.

Πρίν λίγο ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο ακόντιο και η Καλλιόπη με ατομικό ρεκόρ 41 μέτρα κατάφερε να ανέβει στο βάθρο κατακτώνατς την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.