Έξι(6)κρούσματα κορωνοϊού τις 3 τελευταίες ημέρες στα Δωδεκάνησα αλλά άγνωστο σε ποιο νησί ή νησιά.

2456

Στις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ  με τα ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού τις τρεις τελευταίες ημέρες και στην γεωγραφική κατανομή η Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου δεν απουσιάζει.

Το Σάββατο 8 Αυγούστου ένα(1) κρούσμα. Την Κυριακή 9 Αυγούστου τρία (3)κρούσματα. Σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου δύο (2) κρούσματα. Συνολικά τις τρεις τελευταίες ημέρες ανακοινώθηκαν έξι(6) κρούσματα.

Βέβαια το ερώτημα  που παραμένει αναπάντητο είναι  σε ποιο νησί ή σε ποια νησιά της Δωδεκανήσου έχουν εντοπιστεί τα έξι(6) κρούσματα των τελευταίων 3 ημερών.

Σε επικοινωνία του kalymnos-news.gr με το  Τμήμα Τύπου & Επικοινωνίας του ΕΟΔΥ πήραμε την απάντηση ότι δεν είναι δικό τους θέμα αλλά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας αλλά δεν έγινε αυτό εφικτό. Θα επιχειρήσουμε ξανά αύριο Τρίτη.

Νομίζουμε ότι είναι ένα εύλογο ερώτημα στο οποίο θα πρέπει να δοθεί απάντηση για να αποφεύγονται οι όποιες αυθαίρετες υποθέσεις ή συνειρμοί που γίνονται, δημιουργώντας κλίμα ανασφάλειας
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός