Ακυρώθηκε η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Ρόδο – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του beach bar

1087

Ακυρώθηκε η χθεσινή (Σάββατο 8 Αυγούστου) συναυλία του Αντώνη Ρέμου σε γνωστό μπαρ της Ρόδου, μετά την σύλληψη του ιδιοκτήτη για την δημιουργία πλωτής εξέδρας.

Κατά την επιτόπια αυτοψία των αστυνομικών και των δυνάμεων του λιμενικού στο beach bar «Santa Marina», διαπιστώθηκε πως ο επιχειρηματίας δεν είχε λάβει άδεια για την δημιουργία της πλωτής εξέδρας, την οποία είχε εγκαταστήσει προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της συναυλίας.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, προχώρησε σε δικογραφία καθώς τίθενται θέματα που αφορούν στην λειτουργία του καταστήματος. Ο επιχειρηματίας συνελήφθη.

Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό και μάλιστα, το beach bar – στο οποίο εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια ο γνωστός τραγουδιστής – την διαφήμιζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου τόνιζε πως θα τηρούνταν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Πέρυσι είχαν παρακολουθήσει τη συναυλία 2.000 άτομα στο συγκεκριμένο beach bar. Φέτος οι παραβρισκόμενοι θα ήταν λιγότεροι, ωστόσο εκφράζονταν φόβοι για την πρόκληση συνωστισμού και μάλιστα σε μια περίοδο που τα επιδημιολογικά δεδομένα για τον κορωνοϊό στη χώρα χειροτερεύουν και επισημαίνεται σε κάθε τόνο ότι απαιτείται προσοχή, ενώ νέα μέτρα ανακοινώνονται καθημερινά.

Για αυτό και οι αστυνομικές αρχές του νησιού ήταν σε εγρήγορση και θα διενεργούσαν επιτόπιους ελέγχους για το αν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας και όλα όσα προβλέπονται για να περιοριστεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η συναυλία, ωστόσο, μετά και τη σύλληψη του υπευθύνου, δεν έγινε

Η ανάρτηση του Αντώνη Ρέμου
Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ενημέρωσε ο γνωστός τραγουδιστής τους θαυμαστές του για την ακύρωση της συναυλίας.
Συγκεκριμένα, έγραψε: Λίγες ώρες πριν την πρώτη μου και μοναδική συναυλία του καλοκαιριού, ενημερώθηκα ότι λόγω μιας πλωτής εξέδρας που δημιουργήθηκε για να τηρηθούν στο έπακρο οι Αποστάσεις ασφαλείας του Covid-19 είχε ως αποτέλεσμα την προσαγωγή σε αυτόφωρη διαδικασία του ιδιοκτήτη και όλων των εργαζομένων της επιχείρησης. Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσω τους φίλους μου και εντός της Ρόδου και όλους αυτούς που ταξίδεψαν από άλλα μέρη της Ελλάδος ότι η συναυλία ακυρώνεται. To be Continued.