Και απογευματινά πρόστιμα σε καταστηματάρχες  του δρόμου της καθόδου που οδηγεί στην παραλιακή Καλύμνου αυτή τη φορά γιατί δεν φορούσαν μάσκα.

2578

Μετά τα πρωινά πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε ιδιοκτήτες οχημάτων  που ήταν σταθμευμένα στην αριστερή πλευρά του δρόμου της καθόδου που οδηγεί στην παραλιακή για παράνομη στάθμευση και παρεμπόδιση διέλευσης οχημάτων ακολούθησαν και απογευματινά πρόστιμα στους καταστηματάρχες της ίδιας περιοχής.

Το kalymnos-news.gr έγινε δέκτης παραπόνων καταστηματαρχών του δρόμου της καθόδου που οδηγεί στην παραλιακή Καλύμνου γιατί μετά το πρωινή επιβολή προστίμων για παράνομη στάθμευση  που αναδείξαμε και μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, στις 5.30 το απόγευμα  χθες Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 επιβλήθηκαν νέα πρόστιμα.

Αυτή τη φορά αστυνομικά όργανα βεβαίωσαν πρόστιμα 150 ευρώ σε καταστηματάρχες που συνελήφθησαν εντός του καταστήματος τους να μην φορούν μάσκα.

Μάλιστα όπως μας είπαν καταστηματάρχες στους οποίους επιβλήθηκαν τα πρόστιμα, τη στιγμή εκείνη δεν υπήρχε κανείς πελάτης εντός του καταστήματος τους!!!

Οι Καταστηματάρχες που μας μίλησαν θεωρούν ως εκδικητική την επιβολή των προστίμων αυτών που ήλθε στη συνέχεια της πρωινής .

Μάλιστα Καταστηματάρχης στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο, μας είπε ότι σε σχετική ερώτηση προς το αστυνομικό όργανο, αυτό του απάντησε ότι αφού είπατε ότι  δεν κάναμε καλά τη δουλειά μας το πρωί, μας είπε ο Προϊστάμενος μας να σας ελέγξουμε για μάσκες!!!
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός