Οι Καλύμνιοι ομογενείς Αμερικής έμπρακτα στο πλευρό του Νοσοκομείου Καλύμνου. Από την επίσκεψη στον Έπαρχο Μ.Μουσελή και στο Νοσοκομείο. (2 video)

1562

Σήμερα Τρίτη πρωί 11 Αυγούστου 2020 η Πρόεδρος της Παγκαλυμνιακής Ομοσπονδίας  Αμερικής Ευδοκία Κουλλιά Καραπάνου μαζί με τον γνωστό ιατρό Ορθοπεδικό Κωνσταντίνο Μπαλαλή και τον πρώην Αντιπρόεδρο της Ένωσης Καλυμνίων Νέας Υόρκης Νικόλαο Ζαγοριανό επισκέφτηκαν τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή και στη συνέχεια το Νοσοκομείο Καλύμνου όπου πρόσφεραν Ιατρικό εξοπλισμό.

Τόσο στο Επαρχείο όσο και στο Νοσοκομείο, η Πρόεδρος της Παγκαλυμνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής Ευδοκία Κουλλιά Καραπάνου αναφέρθηκε στο έμπρακτο ενδιαφέρον των ομογενών μας για το Νοσοκομείο του νησιού μας και ευχαρίστησε ονομαστικά τους Προέδρους όλων των Καλυμνιακών Σωματείων της Αμερικής για την συμβολή τους στη αγορά του ιατρικού εξοπλισμού για το Νοσοκομείο Καλύμνου.

Ο Ιατρός  ορθοπεδικός Κωνσταντίνος Μπαλαλής αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε από τη κ. Κουλλιά να αναλάβει τη διερεύνηση των αναγκών του Νοσοκομείου Καλύμνου σε υλικά πρώτης ανάγκης . Κάτι που έπραξε με την επιλογή και προμήθεια  των απαραιτήτων υλικών είχε ανάγκη το Νοσοκομείο.

Επίσης στην έμπρακτο ενδιαφέρον των ομογενών αναφέρθηκε ο Νικόλαος Ζαγοριανός  που τα τελευταία  χρόνια διαμένει στην Κάλυμνο.

Ο Έπαρχος Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής ευχαρίστησε όλη την αντιπροσωπεία και όλους τους ομογενείς που συνέβαλαν στην σημαντική δωρεά στο Νοσοκομείο της Πατρίδας τους.

Στο Νοσοκομείο Καλύμνου την αντιπροσωπεία που συνόδευε ο Έπαρχος Μ.Μουσελλής υποδέχθηκαν ο Διοικητής  Γεώργιος  Λαζαρίδης και τα μέλη του ΔΣ Φίλιππος Ολυμπίτης και Ευαγγελία Μπιλλήρη που ευχαρίστησαν γι’ αυτή την προσφορά.

Να σημειώσουμε ότι μεταξύ του ιατρικού εξοπλισμού που παραδόθηκε είναι ένας αναλυτής  αιμοσφαιρίνης, ένας Καρδιογράφος, ένας Ημιαυτόματος απινιδωτής, Μόνιτορ με κανογράφο καθώς και ιατρικό υλικό.

Η συνολική αξία τους ξεπερνά τα 9.000 ευρώ.

Δείτε τα 2 video από την επίσκεψη στο Επαρχείο Καλύμνου και στο Νοσοκομείο Καλύμνου.

Επίσκεψη στο επαρχείο

Οι Καλύμνιοι ομογενείς Αμερικής έμπρακτα στο πλευρό του Νοσοκομείου Καλύμνου. Επίσκεψη στον Έπαρχο

Παράδοση υλικού στο Νοσοκομείο

Οι Καλύμνιοι ομογενείς Αμερικής έμπρακτα στο πλευρό του Νοσοκομείου Καλύμνου. H παράδοση των υλικώνΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός