Ο αγιασμός στο υπερσύγχρονο νεόκτιστο 1ο ΔΣ Πόλεως Καλύμνου (Καρπάθειο) και οι δηλώσεις του τέως Δημάρχου Ι.Γαλουζή (video)

1514

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία και οι μαθητές και οι δάσκαλοι μπήκαν στις σχολικές αίθουσες με μάσκες και έτοιμοι για τη νέα κανονικότητα.

Βέβαια ενδιαφέρον για την Κάλυμνο η επαναλειτουργία του πρώην Καρπάθειου ΔΣ Πόλεως Καλύμνου που συγχωνεύτηκε με το δωδεκαθέσιο1ο ΔΣ Πόλεως και από φέτος θα φιλοξενηθούν στο υπερσύγχρονο νεόκτιστο κτιριακό συγκρότημα στην θέση του παλαιού Καρπάθειου που κατεδαφίστηκε.

 Στον προαύλειο χώρο τελέστηκε ο αγιασμός με μικρή αντιπροσωπεία μαθητών και το Διευθυντή του Σχολείου Μανώλη Μεϊμάρη να φορούν τη μάσκα τηρώντας τις οδηγίες για την προστασία από τον covid-19 και τα άλλα παιδιά να περιμένουν στις τάξεις τους.

Παρόντες ο τέως Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής ,ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μικές Ρήγας,οι πρώην διευθυντές του 1ου ΔΣ και Καρπάθειου Κώστας Σταυλάς και Παναγιώτης Γιαμαίος.

 Ο τέως Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής έκανε δηλώσεις στο φακό του kalymnos-news.gr εκφράζοντας τη χαρά και την ικανοποίηση του που ένα έργο που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη Δημαρχία του είναι έτοιμο ,ενώ έκανε αναφορές στις δυσκολίες που αντιμετώπισε τόσο πό τις αντιπολιτεύσεις που καταψήφισαν την κατεδάφιση και την ανέγερση νέου κτιρίου ,αλλά και από εκπαιδευτικούς και γονείς.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr   

14-9-2020 Ο Αγιασμός στο Καρπάθειο Δημοτικό ΣχολείοΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός