Ο αντιδήμαρχος Παντελής Ζωίδης για τις υπό κατασκευή παιδικές χαρές στην Κάλυμνο (video)

676

Ο φακός του kalymnos-news.gr συνάντησε τον αντιδήμαρχο Παντελή Ζωίδη σήμερα Τετάρτη πρωί 9 Σεπτεμβρίου 2020 στις Μυρτιές, στο χώρο σε μία από τις πέντε υπό κατασκευή Παιδικές χαρές και συζήτησε μαζί του για την πορεία του έργου.

 Όπως είπε ο Παντελής Ζωίδης από την ανάδοχο εταιρεία  έχει τοποθετηθεί ένα μέρος των οργάνων και τις επόμενες ημέρες θα έλθει ξανά συνεργείο για να συνεχίσει την τοποθέτηση του εξοπλισμού. Στην ανάδοχο εταιρεία έχει δοθεί παράταση μέχρι τέλος του έτους για την ολοκλήρωση και των 5 παιδικών χαρών.

Ο αντιδήμαρχος είπε ότι από τις 5 υπό κατασκευή χαρές οι τρεις είναι κλειστές και περιμαντρωμένες  και το ίδιο θα επιδιωχθεί και για τις άλλες δύο ώστε να είναι ελεγχόμενες.

Για την παλιά παιδική χαρά του αγίου Στεφάνου, στην Ιχθυόσκαλα είπε ότι θα γίνει αθλητικός χώρος όπως έχει σχεδιαστεί από την προηγούμενη Δημαρχία.

Να θυμίσουμε ότι το έργο αφορά στην εγκατάσταση 5 νέων παιδικών Χαρών και σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα εγκατασταθούν:

1.ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΧΩΡΑΣ

2.ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΥΡΤΙΕΣ

3.ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΧΩΡΑΣ

4.ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΓΙΟΣ ΜΑΜΜΑΣ

5.ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει κούνιες νηπίων και παίδων, σύνθετο μεταλλικό όργανο, πηδάλιο πλοήγησης πλοίου, δάπεδα ασφαλείας, μπάλα μουσικής-αφήγησης, μεταλλικό αναρριχητικό όργανο, ατομική τραμπάλα θαλάσσιου θέματος, σύνθετο νηπίων-παίδων με δύο τσουλήθρες κατάλληλο για ΑμεΑ, βράχος Αναρρίχησης ,Μεταλλική σύνθεση αναρρίχησης, Moνάδα αναρρίχησης με περιστροφή, Όργανο Αeroskate, Πολυμορφικό Συγκρότημα τύπου ΠυροσβεστικόHPL, Μουσικός αλτήρας κ

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Ο αντιδήμαρχος Παντελής Ζωίδης για τις υπό κατασκευή παιδικές χαρές στην Κάλυμνο