Στην Πάτμο το εντυπωσιακό Μαλτέζικο Γεράκι ( Maltese Falcon ) με το επαναστατικό σύστημα ιστιοπλοΐας.

381

Την Πάτμο προσέγγισε προερχόμενο από Νάξο  και ελλιμενίζεται από χθες Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 το εντυπωσιακό Μαλτέζικο Γεράκι (Maltese Falcon ) με το επαναστατικό  σύστημα ιστιοπλοΐας.

 Το επαναστατικό σύστημα ιστιοπλοΐας  – το Falcon Rig – που διαθέτει  το καθιστά ένα νέο ορόσημο στην ιστορία της ιστιοπλοΐας: 3 αυτοδύναμοι και περιστρεφόμενοι ιστοί που φιλοξενούν 15 πανιά για συνολική έκταση ιστού 2.400 τετραγωνικών μέτρων (25.791 πόδια τετραγωνικά), που διαχειρίζεται το απόλυτο στο Perini Navi Sail Έλεγχος για απαράμιλλη απόδοση με απαράμιλλη χαρακτηριστικά ασφάλειας και ευελιξίας.


Το εμβληματικό Μαλτέζικο Γεράκι χτίστηκε για τον αείμνηστο Tom Perkins από τον οποίο αγοράστηκε από την Pleon Ltd, με σκοπό τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας ναύλωσης

Αυτό το απίστευτο σούπερ σκάφος έχει ολικό μήκος 87.35 μέτρα και το πλάτος του είναι 12.46 μέτρα.  έχει μέγιστη ταχύτητα δεκαοκτώ κόμβων και εύρος 3.000 ναυτικών μιλίων με ταχύτητα πλεύσης δεκατέσσερις κόμβων, καθιστώντας το Μαλτέζικο Γεράκι το απόλυτο πλοίο ναύλωσης.

 Αποτελεί ένα σούπερ γιοτ για διασκέδαση μεγάλης κλίμακας μεταξύ έξυπνων αγκυρώσεων ή ως τρόπος για να ζήσετε μια μοναδική διαδρομή με γαλάζια νερά στον ωκεανό. Προσφέροντας στους επισκέπτες της ναύλωσης το απόλυτο πολυτελές και είναι το πιο εντυπωσιακό ναυλωμένο σκάφος στην αγορά σήμερα.

Είναι ένα από τα πιο περίπλοκα και μεγαλύτερα ιστιοφόρα στον κόσμο. Το σκάφος έριξε τη σημαίατης BVI το 2008 και αγοράστηκε από την Pleon Ltd, η οποία την έβαλε σε ναύλωση . 

Διάσημοι ναυλωτές περιλαμβάνουν τους ηθοποιούς Tom Hanks, Hugh Jackman και τον συνιδρυτή της Google, Larry Page.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός