Ευθύνες στον Πρόεδρο της ΑΝΕΚ και έκτακτη Γενική Συνέλευση ζητά η Παράταξη του τέως Δημάρχου Ι.Γαλουζή με αφορμή τη βύθιση του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ».

2473

Με δελτίο τύπου η Παράταξη «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» του τέως Δημάρχου Ιωάννη Γαλουζή με αφορμή τη βύθιση του σκάφους «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» επιρρίπτει ευθύνες στον Πρόεδρο της ΑΝΕΚ Γεώργιο Θανάτση, ενώ ζητά την έκτακτη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης,

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην εισαγωγή του δτ:

Με ιδιαίτερη περίσκεψη και θλίψη πληροφορηθήκαμε τη βύθιση του «Kalymnos Star». Η θλίψη μας είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν διαπιστώνουμε την προχειρότητα του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου όσον αφορά στη διαχείριση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, σχετικά με τη μετάβαση του σκάφους στον Πειραιά.

Το δελτίο τύπου καταλήγει : Ζητούμε την σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης προκειμένου να ενημερωθούν οι μέτοχοι και ο Καλυμνιακός λαός για το θλιβερό γεγονός.

Παραθέτουμε παρακάτω το πλήρες  δτ της Παράταξης «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΛΥΜΝΟΣ 02.11.2020
«ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη περίσκεψη και θλίψη πληροφορηθήκαμε τη βύθιση του «Kalymnos Star». Η θλίψη μας είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν διαπιστώνουμε την προχειρότητα του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου όσον αφορά στη διαχείριση της απόφασης του Διοικητικού
Συμβουλίου ,σχετικά με τη μετάβαση του σκάφους στον Πειραιά.

Προς επίρρωση των παραπάνω απλά να θυμίσουμε στον καλυμνιακό λαό πως όταν το σκάφος -στη διάρκεια της δικής μας θητείας- ανέβαινε στον Πειραιά για εργασίες συντήρησης ,ερχόταν από την Αθήνα μηχανικός και συνόδευε το σκάφος μέχρι τον Πειραιά καθώς και στο ταξίδι της επιστροφής στην Κάλυμνο ,έστω για προληπτικούς λόγους .

Επίσης είχαμε φροντίσει να ασφαλίσουμε το σκάφος σε αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρία για 900.000 ευρώ.

Αυτά τότε…στη δική μας θητεία.

Τώρα…
Λυπούμαστε για το πλοίο .
Λυπούμαστε για την εταιρία ,η οποία δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα στην αξιοπιστία της .
Δε τολμούμε να φανταστούμε τι θα συνέβαινε εάν το πλοίο εκτελούσε κανονικό δρομολόγιο.
Ζητούμε την σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης προκειμένου να ενημερωθούν οι μέτοχοι και ο καλυμνιακός λαός για το θλιβερό γεγονός.

Από το γραφείο τύπου.