Ποιος είναι ο αρχιψεύτης κύριε Θανάτση; Μήπως είσαι εσύ.

2281

Ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ δόκτωρ Γεώργιος Θανάτσης (όπως του αρέσει να υπογράφει) στην σελίδα που διατηρεί στο fb εδώ κι ένα χρόνο με ψεύδη, ύβρεις συκοφαντίες, ειρωνείες υπονοούμενα, ανοησίες και «εξυπνάδες» για γέλια ,έχει στραφεί κατά του kalymnos-news.gr  και των συνεργατών του.

Όλο αυτό το διάστημα αποφεύγαμε να δώσουμε απαντήσεις στα ψεύδη και τις συκοφαντίες του

Όμως επειδή σε τελευταία του ανάρτηση το Σάββατο  7  Νοεμβρίου 2020 προσπαθεί να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις,χρησιμοποιώντας προσβλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς θεωρήσαμε σκόπιμο να απαντήσουμε για την ενημέρωση των αναγνωστών μας.

Ο δόκτωρ Θανάτσης στην ανάρτηση του αυτή δημοσιοποιεί ένα video του kalymnos-news.gr που τραβήχτηκε από την κάμερα της σελίδας μας στις 17 Μαΐου 2017, αμέσως μετά την επιστροφή του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» από τον Πειραιά, μετά από εκτεταμένες εργασίες τόσο στις μηχανές και στο σκάφος όσο και στην αλλαγή του σαλονιού.

Στο ρεπορτάζ μιλούν ο τότε Δήμαρχος  Ιωάννης Γαλουζής και ο καπετάνιος τους σκάφους Αντώνης Γεδεών απαντώντας σε ερωτήσεις που τέθηκαν από την Μπέττυ Μαίλλη και τον Μάμα Χαραμαντά.

Έρχεται λοιπόν ο δόκτωρ Θανάτσης με αλαζονικό, πανηγυρικό και υβριστικό ύψος να μας αποκαλέσει ΑΡΧΙΨΕΥΤΕΣ αφήνοντας να εννοηθεί ότι δήθεν εμείς αποκρύψαμε ότι το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» στο παρελθόν είχε μεταβεί στον Πειραιά για ετήσια συντήρηση –επισκευή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του στην οποία γράφει: Αρχιψεύτη (και δεν εννοώ τον Γαλουζή έτσι;)δες το video που εσύ τράβηξες,όταν το ΣΤΑΡ ήρθε από πού; από το.. Λαφάσι; Και δεν ντρέπεσαι. Ποιός έχασε τη ντροπή για να τη βρείς εσύ:

Δυστυχώς για τον κ. Θανάτση  θα πρέπει να του θυμίσουμε την γνώστη παροιμία του θυμόσοφου λαού ότι  «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια»

 Για μία ακόμη φορά ο Γ.Θανάτσης ψεύδεται ασύστολα.

Τον προκαλούμε να  δώσει οποιοδήποτε  στοιχείο από δημοσίευμα μας, από εκπομπή μας από video που να φαίνεται  ότι το kalymnos-news.gr ή οι συνεργάτες του είπαν ότι το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» ποτέ δεν πήγε στον Πειραιά για επισκευή.

Παρουσιάζουμε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Δημάρχου  Δ.Διακομιχάλη την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 στο kalymnos-news.gr,μία ημέρα πριν την ψευδή ανάρτηση του Γ.Θανάτση  όπου ο Δήμαρχος ρωτά «Πρώτη φορά πήγε το ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ στον Πειραιά για επισκευή;» και παρεμβαίνει  ο Μάμας Χαραμαντάς και λέει: « μία φορά ,μία φορά επί Διαμαντή» με το Δήμαρχο να συμπληρώνει κι αυτή δεύτερη φορά.

Που ανακάλυψε ο Γ.Θανάτση ότι εμείς αποκρύψαμε ότι το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» είχε ξαναπάει στον Πειραιά.

 Επαξίως  επιστρέφουμε  στο Γ.Θανάτση τον τίτλο που τον χαρακτηρίζει απόλυτα του ΑΡΧΙΨΕΥΤΗ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την παρέμβαση του Μάμα Χαραμαντά στο ερώτημα Δ.Διακομιχάλη.

Παρέμβαση Μ.Χαραμαντά για το πόσες φορές πήγε το "ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ" στον Πειραιά