Υποσχέσεις Δ.Διακομιχάλη για επίλυση προβλημάτων που ανέδειξε το kalymnos-news.gr και καμία συγγνώμη για τη φραστική επίθεση κατά των συνεργατών μας (video)

1331

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Με αφορμή ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr για την επικίνδυνη υποσκαφή σε δρόμο πλησίον του  κεντρικού που κατεβαίνει από Άργος Καλύμνου, ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης συνοδευόμενος  από το Αντιδήμαρχο Παντελή Ζωίδη σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 προέβη σε επιτόπια αυτοψία.

Για το θέμα αυτό μιλώντας του kalymnos-news.gr είπε ότι η μελέτη έχει ολοκληρωθεί και βρίσκονται στη φάση να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός αλλά επειδή θα χρειαστεί περίπου ένα τρίμηνο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, εξετάζουν την περίπτωση το έργο να γίνει με συνεργεία του Δήμου.Για προληπτικούς λόγους θα απαγορευθεί η διέλευση τροχοφόρων και ο δρόμος θα κλείσει.

Στη συνέχεια  Μπέττυ Μαίλλη έθεσε στο Δήμαρχο προβλήματα που απασχολούν συμπολίτες μας και τα ανέδειξε με ρεπορτάζ του το kalymnos-news.gr

Για το έργο των τσιμεντοστρώσεων και τα παράπονα περιοίκων σε δρόμο στο Ρόοτσο είπε ότι το έργο δεν έχει συμβασιοποιηθεί όπως ειπώθηκε, αλλά βρίσκεται  στις διαδικασίες συμβασιοποίησης .

Για το ρεπορτάζ με τα παράπονα των περιοίκων στην πειροχή του Αγίου Μάμμα με τους επικίνδυνους βράχους πάνω από τα σπίτια τους είπε: ότι έχουν δίκιο οι άνθρωποι αλλά έχουμε δίκιο κι εμείς ,βρίσκεται σε εξέλιξη με το Πανεπιστήμιο Αθήνας να γίνει κάτι σοβαρό κι έδωσα εντολή στον κ. Ζωίδη να δεί πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με «γιατροσόφια» την κατάσταση εκεί, ειδικά στον Άγιο Μάμα.

Επίσης για την αντιμετώπιση του χρόνιου πρβλήματας με τα όμβρια ύδατα στον Εμπορικό δρόμο είπε ότι αναμένουμε τον κ. Ρώτα να έλθει και να το εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πρόκειται για ένα σοβαρότατο έργο και πολύ δύσκολο.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Κλείνοντας τις αναφορές στα διάφορα θέματα η Μπέττυ Μαϊλλη του είπε: «Θα μας ζητήσετε συγγνώμη για την αναφορά σας ότι είμαστε φίλα προσκείμενοι στον κ. Γαλουζή όταν έχουμε κάνει εκατοντάδες ρεπορτάζ μαζί σας και ελάχιστα με τον κ. Γαλουζή;»

Ο Δ.Διακομιχάλής φανερά εκνευρισμένος από την ερώτηση που προφανώς δεν περίμενε, άρχισε να λέει: Ακούστε να σας δώσω μία απάντηση. Εγώ όταν θέλω να ζητήσω συγγνώμη όταν έχω κάνει λάθος ζητώ συγγνώμη και δεν ντρέπομαι. Εσείς να ζητήσετε συγγνώμη διότι κάνατε ένα ρεπορτάζ κάκιστο. Διότι οφείλατε να του πείτε ότι μα εσείς φέρατε το μηχάνημα δύο ημέρες προ των εκλογών χωρίς καμία αδειοδότηση, χωρίς τίποτα ,κοροϊδεύατε τον κόσμο;. Γιατί δεν το είπατε. Για να πάρει την απάντηση εμείς είδαμε την υπογραφή του Υπουργού κ. Αποστολάκη, συμπληρώνοντας το έργο ξεκίνησε και διακόπηκε από καταγγελία.

Δυστυχώς ό Δήμαρχος δεν είχε τη στοιχειώδη τόλμη να αναγνωρίσει ένα μεγάλο λάθος που το αποδεικνύουν τα  στοιχεία του αρχείου του kalymnos-news.gr . Στους 14,5 μήνες που είναι στην εξουσία υπάρχουν μερικές εκατοντάδες ρεπορτάζ με συνεντεύξεις, δηλώσεις, δραστηριότητες δικές του και των συνεργατών σας.

Αντίθετα οι συνεντεύξεις, δηλώσεις δραστηριότητες του Ι.Γαλουζή και συνεργατών του είναι ελάχιστες

Επίσης  ο Δ.Διακομιχάλης με αντικρουόμενα επιχειρήματα μιλούσε από τη μια για πολύ καλά ρεπορτάζ και για δημοσιογράφους που γνωρίζουν καλά τα θέματα και από την άλλη μόλις  στριμωχνόταν μιλούσε για κάκιστα ρεπορτάζ και δημοσιογράφους  φίλα προσκείμενους  στο Γιάννη Γαλουζή.

Αναφορικά με το έργο του  προκάτοχου του, φαίνεται να χρησιμοποιεί τη γνωστή ατάκα «Τα μα μα, και τα σα μασατα». Έδειξε για μία ακόμη φορά ότι του είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθεί και να αναγνωρίσει το έργο που έχουν κάνει οι προκάτοχοι του.

Μάλιστα όταν η Μπέττυ Μαίλλη του είπε ότι με τη δική σας λογική η ίδρυση της ΑΕΝ Καλύμνου είναι αποκλειστικό έργο του τέως Δημάρχου, εξεμάνη κι  άρχισε να μιλά για δική του μελέτη που χρησιμοποιήθηκε από τον κ. Γαλουζή .

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

20-11-2020 Ο Δ.Διακομιχάλης για προβλήματα συμπολιτών μας, που ανέδειξε το kalymnos-news.grΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός