Ο Α.Σκουμπουρδής για την κατάργηση από ΑΝΕΚ απογευματινού δρομολογίου Μαστιχάρι– Κάλυμνο που εξυπηρετούσε τους Καλύμνιους εργαζόμενους στην Κω.(video)

1850

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020 ο πρώην αντιδήμαρχος επί Δημαρχίας Γ.Ρούσσου Αγαπητός Σκουμπουρδής.

 Ο Α. Σκουμπουρδής είχε αρκετό καιρό να μιλήσει δημόσια και ήταν μία  απόφαση που είχε πάρει όταν αποσύρθηκε από την πολιτική. ΄Οπως τόνισε η σημερινή του παρέμβαση δεν είναι πολιτική και απλά θα ήθελε να μιλήσει για συγκεκριμένο θέμα, σχετικά με τα δρομολόγια των σκαφών της ΑΝΕΚ από Μαστιχάρι στην Κάλυμνο.

Όπως ανέφερε, από σήμερα 19 Δεκεμρβίου 2020 κόπηκε το καθημερινό δρομολόγιο που αναχωρούσε στις 4.00 το απόγευμα στο Μαστιχάρι. Παρέμεινε μόνο 2 φορές την εβδομάδα Τετάρτη και Παρασκευή.

Η κατάργηση του συγκεκριμένου δρομολογίου όπως επισήμανε, δημιουργεί προβλήματα στην εξυπηρέτηση των Καλυμνίων που εργάζονται στην Κω και καθημερινά επιστρέφουν στην Κάλυμνο.

Ήταν όπως είπε. το δρομολόγιο που βόλευε και εξυπηρετούσε  τους εργαζόμενος για να προλάβουν να επιστρέψουν στην Κάλυμνο. Και για το λόγο αυτό θεώρησε ότι έπρεπε να αναδείξει το θέμα.

 Κλείνοντας τη τοποθέτηση του ο Αγαπητός Σκουμπουρδής και απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την απώλεια του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» ήταν σύντομος επισημαίνοντας όμως κάποια  πράγματα με  νόημα:

Μία Κάλυμνος που εξυπηρετεί άψογα τόσα επαγγελματικά σκάφη είτε  ξιφιάδικα, είτε μηχανότρατες και τόσα άλλα σκάφη, δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να εξυπηρετήσει τις ναυπηγικές ανάγκες του  «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ». Μπορούσε να τις εξυπηρετήσει κι έδω θα έπρεπε να μείνει το σκάφος. Όταν έρχονται σκάφη από Κύπρο ,από Κρήτη ,από Ρόδο ,όλα τα μεγάλα σκάφη στην Κάλυμνο έρχονται.

Γιατί μπορεί να μην ξέρουμε από μπαμπάκια  πως  βγαίνει και καλλιεργείται , άλλα από σκάφη το νησί μας ξέρει. Άλλα πράγματα δεν ξέρουμε. Πρέπει αυτοί που έχουν αναλάβει  να καταλάβουν ότι στο νησί αυτό ο κόσμος γνωρίζει. Δεν μπορεί να κοροϊδεύεις εύκολα. Εσύ νομίζεις ότι κοροϊδεύεις, αλλά στην ουσία δεν κοροϊδεύεις κανένα

 Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Α.Σκουμπουρδής στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Mαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς από την επίσκεψη του Βασίλη Υψηλάντη στην Κάλυμνο.

19-12-2020 «Έκοψε» η ΑΝΕΚ δρομολόγιο που εξυπηρετούσε τους Καλύμνιους εργαζόμενους στην ΚωΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός