Έβαλαν τσιμεντόλιθους στην εξωτερική είσοδο του σπιτιού τους στο Άργος Καλύμνου για να μην πλημμυρίσουν (video)

1924

Το πρόβλημα δεν είναι σημερινό, έχει βάθος χρόνου, υπάρχει εδώ και 30 χρόνια, όμως καμία Δημοτική Αρχή απ’ όσες έχουν περάσει παρά τις υποσχέσεις δεν το έλυσε.

Αποτέλεσμα αυτής της αδιαφορίας είναι, με την παραμικρή βροχή ο συγκεκριμένος δρόμος να γίνεται απροσπέλαστος ,οι περίοικοι να μην μπορούν να βγούν από τα σπίτια τους, ενώ κινδυνεύουν και οι περιουσίες τους να πλημμυρίσουν και να υποστούν καταστροφές.

Ανγκάζονται να τοποθετούν τσιμεντόλιθους στην είσοδο του σπιτιού τους για να μην πλημμυρίσουν όπως φαίνεται και στις εικόνες που θα δείτε στο video.

Είναι ένα θέμα που αναδείξαμε από το kalymnos-news.gr  πριν ένα μήνα. Η Δημοτική Αρχή αντέδρασε, επισκέφτηκε ο αντιδήμαρχος την περιοχή και δόθηκαν υποσχέσεις ότι άμεσα θα επιλυθεί το θέμα.

Βέβαια μετά από ένα μήνα δεν έχει γίνει η παραμικρή παρέμβαση και σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 η πρωινή βροχή αν και μικρής έντασης μετέτρεψε τον δρόμο σε λίμνη

Δείτε στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

14-1-2021 Ξαναπλημμύρισε το Άργος - «Άφαντη» ο Δήμος παρά τις «υποσχέσεις» για επίλυσηΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός