Ι.Μαστροκούκος: Αντί συγνώμης ο Δήμαρχος ζητά και τα ρέστα από τους Ψεριμιώτες για τα σκουπίδια (video)

1566

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ιωάννης Μαστροκούκος.

Ο Ι.Μαστροκούκος εστίασε στο θέμα το απορριμμάτων και της καθαριότητας στην Ψέριμο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από τα ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση σε όλους, εντός και εκτός Καλύμνου. Ως αντιπολίτευση όπως ανέφερε θα πρέπει να πιέσουμε να λυθεί αυτό το θέμα.

Και συνέχισε λέγοντας, ότι με τις εικόνες εγκατάλειψης που είδε ένιωσε συναισθήματα ντροπής και θυμού. Είναι απίστευτο θράσος αντί μία συγνώμη να βγαίνει ο Δήμος επιθετικά εναντίον των πολιτών επειδή ανέδειξαν ότι κατοικούν σε μία υγειονομική βόμβα, ανάμεσα σε σκουπίδια και ποντίκια. Και δέχθηκαν μία επίθεση με σωρεία ανακριβειών και προσβολών και ούτε λίγο ούτε πολύ βρέθηκαν ένοχοι και υπόλογοι.

Και ο Δήμαρχος αντί μίας συγνώμης απέναντι σε αυτή την ομάδα των ανθρώπων, βγήκε και είπε όλοι φταίνε ,άπαντες φταίνε, εκτός από εκείνον που δεν έχει ιδέα. Έριξε τις ευθύνες στο Γαλουζή ,στο φεριμπότ, έριξε τις ευθύνες σε ένα φορτηγό πλοίο που δεν ανταποκρίθηκε. Έριξε τις ευθύνες στο covid-19 ,στα εθνικά θέματα και πιο αλγεινή εντύπωση έκανε ότι έριξε τις ευθύνες στους ίδιους τους κατοίκους, λέγοντας ότι οι κάτοικοι δεν έβαλαν πλάτη και τι έκαναν τα προηγούμενα χρόνια και τα ανεχόντουσαν. Αυτή είναι αντιμετώπιση του Δημάρχου απέναντι στους συμπατριώτες του.

 Συνεχίζοντας ο Ι. Μαστροκούκος αναφέρθηκε στην προσωπική επίθεση που δέχθηκε ο Μιχάλης Αρβίθης, που εκπροσώπησε τους κατοίκους της Ψερίμου, από το Δήμαρχο.Επίσης στην αναφορά ότι έφταιγε ο υπάλληλος.

Κλείοντος ο Ι.Μαστροκούκος κατέθεσε προτάσεις για την αντιμετώπιση των απορριμμάτων της Ψέρίμου,ενώ αναφέρθηκε σε έργα που θα πρέπει να γίνουν στο νησί όπως οδοποιίας ,αντιπλημμυρικά. Τόνισε ότι πρέπει να γίνει εκμετάλλευση των προγραμμάτων που προκηρύσσονται για τα μικρά νησιά για την ανάπτυξη τους  και να δοθούν κίνητρα ώστε να εγκαταστασθούν οικογένειες με παιδιά και να λειτουργήσει και το Σχολείο.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ι.Μαστροκούκος  στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

13-1-2021 Ι.Μαστροκούκος: ο Δήμαρχος ζητά και τα ρέστα από τους Ψεριμιώτες για τα σκουπίδιαΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός