Μεγάλη επιχείρηση απομάκρυνσης σκουπιδιών, κλαδιών και άχρηστων υλικών που είχαν συγκεντρωθεί σε ιδιωτικό χώρο στην Υπαπαντή(video)

543

Συνεργείο του Δήμου Καλυμνίων σήμερα Τρίτη  2 Φεβρουαρίου 2021 πρωί,προέβη στην απομάκρυνση μεγάλου σωρού σκουπιδιών ,κλαδιών και άχρηστων υλικών που είχαν περισυλλεγεί  και συγκεντρώθηκαν στην αυλή ενός σπιτιού που δεν κατοικείται,στην περιοχή της Υπαπαντής

Ήταν ένα θέμα το οποίο είχε αναδείξει την περασμένη Παρασκευή το kalymnos-news.gr και μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

Όπως μας είχαν πει περίοικοι, ο σωρός αυτός συγκεντρώθηκε πριν από δύο μήνες περίπου, μετά από καθαριότητα στο μαράσι από συνεργείο του Δήμου.

Τη δική του θέση εξέφρασε σήμερα ο υπεύθυνος του συνεργείου Μικές Ζηρούνης που όπως μας είπε, χώρος που καθαρίστηκε είναι ιδιωτικός με άγνωστο ιδιοκτήτη. Έτσι ο Δήμος, επειδή αποτελούσε υγειονομική βόμβα καθάρισε το χώρο, δίχως να είναι υποχρεωμένος  και εναπόθεσε σε μια γωνία τα ευρήματα ώστε όποτε υπήρχαν διαθέσιμα μικρά φορτηγά να τα πάρει (δεν χωράνε στα στενά εκεί μεγάλα φορτηγά, ούτε υπάρχει πρόσβαση), για να τα απομακρύνει. Επίσης σε επικοινωνία με την περίοικο που ανέδειξε το θέμα ,της ζ’ητησαν να κάνει λίγη υπομονή.

Το kalymnos-news.gr, επειδή δέχεται αρκετά τηλεφωνήματα και μηνύματα από συμπολίτες μας που ζητούν να αναδείξουμε προβλήματα που υπάρχουν στις γειτονιές τους, αναφορικά με την καθαριότητα ή κάποια άλλα που χρονίζουν να βρούν λύση ,θα συνεχίσει να το κάνει και ας γίνεται ενοχλητικό σε κάποιους.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

1-2-2021 Απομακρύνθηκαν τα σκουπίδια από ιδιωτικό χώρο στην Υπαπαντή