Ανάγκη οικονομικής βοήθειας σε 32χρονο συμπολίτη μας στην Κάλυμνο που χρειάζεται άμεσης χειρουργικής επέμβασης των γνάθων μετά από ατύχημα.

3159

Πριν λίγες μέρες ένας 32χρονος μας είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Από θαύμα γλύτωσε τα χειρότερα.

Ένας νέος άνθρωπος βιοπαλαιστής, οικογενειάρχης , πατέρας ενός μικρού παιδιού.

Πήρε χθες εξιτήριο από το Νοσοκομείο Καλύμνου στο οποίο υποβλήθηκε σε όλες τις άμεσες και απαραίτητες επεμβάσεις μετά το σοβαρό τραυματισμό του. Χρειάζεται όμως να κάνει άμεσα μια σοβαρή εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση στην άνω και κάτω γνάθο,που δεν μπορεί να γίνει στο Νοσοκομείο του νησιού.

 Η επέμβαση αυτή θα χρειαστεί ένα αρκετά σημαντικό χρηματικό ποσό και ο άνθρωπος αυτός και οι οικείοι του δεν έχουν την δυνατότητα για την συγκέντρωση αυτών των χρημάτων.

 Θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους εσάς τις φίλες και τους φίλους αν μπορείτε να βοηθήσετε αυτό το νεο παιδί με ότι μπορεί ο καθένας μας να προσφέρει. Και η πιο ελάχιστη προσφορά είναι πολύ σημαντική.

Το kalymnos-mews.gr επικοινώνησε με τη σύζυγο του 32χρονου νεαρού που μας επιβεβαίωσε το πρόβλημα και τη ανάγκη που υπάρχει.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της Eurobank ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη σύζυγο του 32χρονου στο τηλέφωνο 6951272657(Παναγιούλα)

Ευχαριστούμε και τη φίλη Μαρία Τσουνιά για την πρωτοβουλία που πήρε και την ενημέρωση που μας έκανε.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός