Συνεχίζεται το πρόβλημα με τα ραντεβού εμβολιασμού των μονίμων κατοίκων Καλύμνου της ηλικιακής ομάδας 40-44 που τους βγάζει σε Ρόδο και Κω.

989

Συνεχίζεται το πρόβλημα με το κλείσιμο ραντεβού εμβολιασμού των μονίμων κατοίκων Καλύμνου της ηλικιακής ομάδας 40-44 που η ηλεκτρονική πλατφόρμα τους βγάζει σε Εμβολιαστικά κέντρα της Ρόδου και της Κω.Το ίδιος συμβαίνει όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες μας και για ηλικίες από 30-39 ετών

Είναι ένα πρόβλημα που έχει διαπιστωθεί κι επισημανθεί από την πρώτη στιγμή , χωρίς μέχρι τώρα να δοθεί λύση. Μάλιστα οι διαθέσιμες ημερομηνίες που προτείνονται από το σύστημα είναι μόνο για το εμβολιαστικό κέντρο ΕΜΠΩΝΑ ΡΟΔΟΥ μετά τις 20 Μαϊού. Στα υπόλοιπα εμβολιαστικά κέντρα Ρόδου και Κω δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες.

Να σημειώσουμε ότι ήδη λειτουργεί η  2η γραμμής στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Καλύμνου με το εμβόλιο Johnson & Johnson,παρόλα αυτά το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί.  

Σε επικοινωνία του kalymnos-news.gr με αρμόδιους των εμβολιασμών μας δοθηκε η ενημέρωση ότι σύντομα θα επιλυθεί το πρόβλημα