Αεροδιακομιδή 80 χρονου Γερμανού υπηκόου με covid-19 που διαμένει μόνιμα στην Κάλυμνο στη Γερμανία για νοσηλεία.

2276

 80 χρονος Γερμανός υπήκοος, που διαμένει μόνιμα στην Κάλυμνο, ασθένησε με covid-19 και εισήχθη στο Νοσοκομείο του νησιού για νοσηλεία στις 23 Μαΐου 2021.

Οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι θα έπρεπε να διασωλωνηθεί, ενώ ενημερώθηκε και η Ασφαλιστική Εταιρεία στην οποία έχει  ιδιωτική ασφάλιση υγείας, ο 80χρονος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr σήμερα Τετάρτη 26 Μαΐου 2021  αεροσκάφος τύπου «λιαρ τζετ» νοσοκομειακό με ιατρικό προσωπικό, προσγειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Κω, προκειμένου να παραλάβει τον 80χρονο και να τον μεταφέρει στο Μόναχο της Γερμανίας για να νοσηλευτεί σε Νοσοκομείο εκεί.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η διακομιδή του 80χρονου. Στις 6.00 το απόγευμα αναχώρησε  από το λιμάνι της Καλύμνου στο Μαστιχάρι Κω, προκειμένου να μεταφερθεί στο Αεροδρόμιο.

 Η θαλάσσια διακομιδή γίνεται με ιδιωτικό σκάφος και τον ασθενή συνοδεύει μέχρι Κω Ιατρός Αναισθησιολόγος του Νοσοκομείου Καλύμνου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό του Μάμα Χαραμαντά από την μεταφορά του 80 χρονου ασθενούς με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σκάφος που τον μετέφερε στην Κω.Επίσης video με ρεπορτάζ από την μεταφορά καθώς και τι λέει στο φακό του kalymnos-news.gr η σύζυγος τους ασθενούς.

26-5-2021 Μεταφορά Γερμανού 80χρονου με covid 19, που διαμένει στην Κάλυμνο