Η παράδοση του Ιατρικού εξοπλισμού που προμηθεύτηκε η Περιφέρεια για το ΠΙ στο Βαθύ. (video)

252

Χθες Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 το απόγευμα, έγινε η επίσημη  παράδοση του Ιατρικού εξοπλισμού που προμηθεύτηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για το Περιφερειακό Ιατρείο στο Βαθύ Καλύμνου. Τα υλικά παρέδωσε ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής και τα παρέλαβε ο διοικητής της Β΄ ΥΠΕ Χρήστος Ροϊλός στη δικαιοδοσία του οποίου ανήκει το ΠΙ.

Παρόντες ήταν επίσης ο ιδιώτης Ιατρός Νικόλαος Γαβαλάς που με σύμβαση θα στελεχώνει το ΠΙ Βαθέος, ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Τσέρος, ο Πρόεδρος του ΙΣΕΚ Γεράσιμος Αποστολάτος και η νέα Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλύμνου Κατερίνα Εμμανουήλ.

Ο εξοπλισμός αποτελεί ακόμα μια προσφορά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για την ενίσχυση των μονάδων υγείας των νησιών μας και έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά δωρεών της Περιφέρειας τον τελευταίο χρόνο, όπως ο αξονικός τομογράφος, το νέο ασθενοφόρο, οι προκατασκευασμένες αίθουσες (isobox), αναπνευστήρας, μηχάνημα pcr κ.α.

Να σημειώσουμε ότι το παρόν έδωσε και ο Σύλλογος Αμφιπετράν με τον Πρόεδρο του Γιάννη Καράμαλη και το μέλος Μαρία Παστρικού Τσατσακλά που πρόσφεραν δίαφορα είδη γραφείου για τις λειτουργικές ανάγκες του Ιατρείου.

Δείτε τις δηλώσεις στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

16-6-2021 Παραδόθηκε Ιατρικός εξοπλισμός στο Περφιερειακό Ιατρείο στο Βαθύ