Ιωάννης Παππάς: «Δίπλα στους νησιώτες μας».

82

 Επισκέψεις στα νησιά της Κω και της Καλύμνου πραγματοποίησε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς. Ο κ. Παππάς είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φορείς, συλλόγους, αυτοδιοικητικούς αλλά και κατοίκους των νησιών, σε μια προσπάθεια ανάδειξης των ζητημάτων που αντιμετωπίζει το κάθε νησί και της εξεύρεσης λύσεων στα προβλήματα που απασχολούν τους νησιώτες.

Ο βουλευτής στην Κω είχε σειρά επαφών και συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο των Ταξί, κ. Φρατζέσκο Καραγιάννη και τον Πρώην Πρόεδρο, κ. Μανώλη Κίννα.

Επίσκεψη στον Έπαρχο Κω- Νισύρου, κ. Ιωάννη Καμπάνη.

Σύσκεψη με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Β’ Διεύθυνσης Δωδ/σου, Ταξίαρχο Θάνο Λουκά καθώς και τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Ανδρέα Σταυρόπουλο, τους οποίους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες τους στον πολίτη και το κλίμα ασφαλείας που έχει καλλιεργηθεί στο νησί.

Στον Ταξίαρχο Τριαντάφυλλο Θεοδόσιο, διοικητή της 80 ΑΔΤΕ, από τον οποίο ενημερώθηκε για το έμψυχο υλικό της Ταξιαρχίας και τον ευχαρίστησε  για την προσφορά των στελεχών της 80 ΑΔΤΕ στην Πατρίδα.

Ακολούθησε σύσκεψη με το Δήμαρχο Κω, κ. Θεοδόση Νικηταρά, παρουσία του Προέδρου της ΔΕΥΑ ΚΩ, κ. Κωνσταντίνου Ζαχαρού.

Συναντήθηκε επίσης με την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, κυρία Μαρία Φρατζάκη και τα μέλη του Δ.Σ, κυρία Κατερίνα Γαβαλά και κύριο Γιώργο Τάλαρο.

Ο κ. Παππάς παρευρέθηκε ακόμα στους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος ποδηλασίας Κω, όπου απένειμε τα μετάλλια στους ποδηλάτες που διακριθήκαν.

Επιπλέον πραγματοποίησε διαδοχικές  συσκέψεις  με την Πρόεδρο, κ. Κωνσταντίνα Σβύνου και τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Κω,  με τον Πρόεδρο, κ. Βασίλη Μανιά καθώς και μέλη του Δ.Σ του ΣΕΠΕ Κω και  με τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων του νησιού, παρουσία της Αντιδημάρχου Αθλητισμού, κας Σέβης Βλάχου και του Προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ Κω, κ. Παναγιώτη Χατζηχριστοφή

Στην Κάλυμνο μετέβη και παρέστη στην παράδοση- παραλαβή της διοίκησης του Νοσοκομείου- Κέντρου Υγείας Καλύμνου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ανθρώπους του ιατρικού, παραϊατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου, τους οποίους για ακόμη μια φορά ευχαρίστησε, για τις υπηρεσίες τους και τις «μάχες» που δίνουν στο μέτωπο της πανδημίας.

Στην συνέχεια βρέθηκε με εκπροσώπους των επαγγελματιών ψαράδων, προκειμένου από κοινού να αναδειχθούν τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η αλιεία. Σημειωτέον ότι ο κ. Παππάς είχε αναδείξει τα θέματα του κλάδου και ο Υπουργός είχε προχωρήσει με νομοσχέδιο σε σημαντική ενίσχυση, από το ΕΠΑΛΘ, των αλιέων για τα μεγάλα πελαγίσια ψάρια, ενώ σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ενισχύθηκε και η παράκτια αλιεία.

Τέλος επισκέφτηκε τον Έπαρχο Καλύμνου, κ. Εμμανουήλ Μουσελλή ,τον Δήμαρχο του νησιού, κ. Δημήτρη Διακομιχάλη και το Προεδρείο και εκπροσώπους των ΤΑΞΙ της Καλύμνου.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου σε δηλώσεις του μετά το τέλος της περιοδείας που πραγματοποίησε ανέφερε: Πολιτεία, φορείς, πολίτες χαράζουμε κοινή πορεία για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν τα νησιά μας, την έξοδο μας από την κρίση της πανδημίας και την επαναφορά μας στην κανονικότητα που τόσο επιζητούμε. Εγώ από την πλευρά μου θα συνεχίσω να στέκομαι δίπλα στα νησιά και στους νησιώτες μας.