Διανομή ειδών καθαριότητας στα δικαιούχα νοικοκυριά προγράμματος ΤΕΒΑ τη Δευτέρα στο Άργος Καλύμνου

231

Την Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 από τις  07:00΄ το πρωί έως 13:00΄το μεσημέρι, εντός του αποθηκευτικού χώρου του Κέντρου Στήριξης ΑμεΑ στο Άργος Καλύμνου, θα πραγματοποιούνται εργασίες συσκευασίας και διανομής ειδών υλικής συνδρομής (είδη καθαριότητας) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού  Προγράμματος  Επισιτιστικής  και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας  προς τους Απόρους  – ΤΕΒΑ μόνο για νοικοκυριά με δύο (2) και πλέον άτομα, χωρίς παιδιά βρεφικής ηλικίας. Προσοχή μόνο για νοικοκυριά με δύο (2) και πλέον άτομα, χωρίς παιδιά βρεφικής ηλικίας. Ο Δήμος Καλυμνίων υλοποιεί τη διανομή των προϊόντων μέσω της συμμετοχής του στην Κοινωνική Σύμπραξη (54) Καλύμνου – Καρπάθου – Κάσου του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΕΠ ΕΒΥΣ/ΤΕΒΑ/FEAD) με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που προγραμματίζει, χρηματοδοτεί και ελέγχει τις συγκεκριμένες δράσεις.

Δικαιούχοι του προγράμματος διανομής είναι όλοι οι πολίτες που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα με την επωνυμία «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» & ΤΕΒΑ υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και μόνον μετά από σχετική επικοινωνία και διαπίστευσή τους από την υπηρεσία μας.

Η υπηρεσία μας θα αποστείλει σχετικό μήνυμα (SMS & Email) στους δικαιούχους για να προσέρχονται μόνο οι συγκεκριμένοι συμπατριώτες μας στον χώρο μας και να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Οι διανομές προϊόντων θα γίνονται τμηματικά και ανά κατηγορία νοικοκυριών.

Για τη διανομή στις άλλες κατηγορίες δικαιούχων θα υπάρξει νέα σχετική ανακοίνωση εντός των προσεχών ημερών.  Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός