Η Παράδοση–παραλαβή Διοίκησης της ΔΕΥΑΚ από το Μικέ Ρήγα στο Δήμαρχο Δημήτρη Διακομιχάλη.(video)

594

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 ,στις 1.00 το μεσημέρι η Παράδοση–παραλαβή της Διοίκησης της ΔΕΥΑΚ από το Μικέ Ρήγα στο Δήμαρχο Δημήτρη Διακομιχάλη.

 Μετά τη διακοπή  της συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με την Παράταξη του τέως Δημάρχου Ιωάννη Γαλλουζή, την περασμένη Παρασκευή, είχε ανακοινωθεί  από το Δήμαρχο Δημήτρη Διακομχιάλη ότι ο ίδιος θα αναλάβει Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ.

 Στην παράδοση –παραλαβή ο αποχωρών Πρόεδρος Μικές Ρήγας έκανε έναν απολογισμό του έργου της ΔΕΥΑΚ στους 22 μήνες που βρισκόταν στο τιμόνι της και ευχαρίστησε το προσωπικό της Επιχείρησης για τη βοήθεια που του παρείχε.

Ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης στην αντιφώνηση ξεκίνησε λέγοντας ότι στην πολιτική δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει τίποτε μόνιμο. Στους 22 μήνες υπήρξε αγαστή συνεργασία και το ΔΣ κινήθηκε μαζί με τον Πρόεδρο για να υπάρχει η αντιμετώπιση της καθημερινότητας και ταυτόχρονα η ανάπτυξη αυτής της επιχείρησης. Στη συνέχεια έκανε αναφορά στις οφειλές προς τη ΔΕΥΑΚ από καταναλωτές και έδωσε στοιχεία και το πώς θα κινηθεί η επιχείρηση.

Επίσης ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι η ειδική συνεργάτιδα του Μαρία Τρουμουλιάρη από τη Δευτέρα πρωί και καθημερινά από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το απόγευμα θα βρίσκεται στη ΔΕΥΑΚ και θα παρακολουθεί τα θέματα της επιχείρησης και θα τον ενημερώνει.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

9-7-2021 Παράδοση- παραλαβή της Διοίκησης ΔΕΥΑΚ
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός