Ι. Γαλουζής μετά την παράδοση Διοίκησης ΔΕΥΑΚ:Οι κινήσεις από πλευράς Δημάρχου είχαν στόχευση τη διάλυση της Παράταξης μας! (video)

649

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής παράδοσης της Διοίκησης της ΔΕΥΑΚ από το Μικέ Ρήγα στο Δήμαρχο Δημήτρη Διακομιχάλη,ο τέως Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής έκανε δηλώσεις.

Ο Γιάννης Γαλουζής ξεκίνησε λέγοντας ότι η ΔΕΥΑΚ ήταν μία «καυτή πατάτα» που ακόμη εξετάζόταν και το ενδεχόμενο να την ενσωματώσουμε ως Υπηρεσία στο Δήμο

Ανέλαβε δυναμικά τη Διοίκηση η Παράταξη του  αρχικά με τον Γιώργο Τρικοίλη ως Πρόεδρο,ακολούθησε ο Γιώργος Μελάς και στους τελευταίους  22 μήνες με το Μικέ Ρήγα, Υπάρχει όπως τόνισε μία  συνεχής Διοίκηση της Παράταξης του από το Σεπτέμβριο 2014 μέχρι σήμερα.

Και σήμερα όπως είπε παραδίδεται μία Εταιρεία με αρκετά έργα ,με αρκετό προσωπικό, με δυναμική παρουσία στην τοπική κοινωνία.

Επίσης  έκανε ένα σύντομο απολογισμό έργου για αυτή την περίοδο.

Στη συνέχεια ο Ι.Γαλουζής τόνισε ότι από εδώ και πέρα θα κινούνται Παραταξιακά και οι αποφάσεις θα είναι συλλογικές . Η όποια πολιτική ακολουθηθεί από την Παράταξη του αυτή την περίοδο στο κομμάτι που λέγεται ΔΕΥΑΚ θα είναι απόφαση της Παράταξης.

Βέβαια ενδιαφέρον έχει και η αναφορά που έκανε για τη διάλυση της συνεργασίας που είχε ως αποτέλεσμα της αντικατάσταση του Μικέ Ρήγας λέγοντας:

Οι κινήσεις που έγιναν, από πλευράς Δημάρχου  είχαν στόχευση σε πρώτη φάση τη διάλυση της Παράταξης και σε δεύτερη φάση αυτά που έγινε με τη ΔΕΥΑΚ.

 Ψάχνανε αίτια και αφορμές, σίγουρα η αφορμή που δόθηκε ήταν μηδαμινή ,αλλά τα αίτια πίσω είναι πάρα -πάρα πολλά. Για να γίνω ξεκάθαρος και να δώσω στον κόσμο να το καταλάβει, σήμερα βρισκεται σε εξέλιξη μία τακτική  που απέτυχε, γιατί ο αρχικός σχεδιασμός της διάλυσης της Παράταξης μας ήταν μία κίνηση παντελώς αποτυχημένη ,διότι όπως βλέπετε και η Παράταξη μας συσπειρώθηκε,  όλα τα μέλη της Παράταξης είναι ομόθυμα ,ομόγνωμα και μάλιστα κοινά θα συστρατευθούν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι στο νέο αγώνα που θα ξεκινήσει η Παράταξη μας που θα είναι νικηφόρος για τις εκλογές. Γιατί πράγματι η Παράταξη μας που ηγήθηκα και ήμουν Δήμαρχος τα τελευταία 5 χρόνια είναι η Παράταξη η οποία έκανε έργα, πέρασε πολλά εμπόδια, ξεκαθάρισε το δήμο, όπου πήραμε χρεωμένες επιχειρήσεις και χρεωμένες καταστάσεις τις παραδώσαμε σε υγιή μορφή και δυναμική πορεία για το μέλλον. Αυτό έχει ανάγκη  ο τόπος μας και αυτό εμείς οφείλουμε να το τονίσουμε και να το βροντοφωνάξουμε γιατί μόνο έτσι θα καταλάβει ο Καλυμνιακός λαός ότι αν θέλει η Κάλυμνος να έχει ανάπτυξη και να πάει, πρέπει να κάνει και σωστές επιλογές,

Κλείνοντας ανακοίνωσε ότι η Παράταξη του παρουσία όλων των δημοτικών συμβούλων, τη Δευτέρα 12 Ιουλίου το απόγευμα, θα παραχωρήσει συνέντευξη.

Δείτε το video που ετοίμασε ή Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

9-7-2021 Δηλώσεις Ιωάννη Γαλουζή μετά την παράδοση- παραλαβή Διοίκησης ΔΕΥΑΚΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός