Νικόλαος Μάγκος: Ο πρώτος του 2ου ΓΕΛ Καλύμνου με την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλαδικές εξετάσεις.(video).

2747

 Ο Νικόλαος Μάγκος ήταν υποψήφιος στις Πανελλαδικές εξετάσεις  στο 3ο πεδίο των Επιστημών Υγείας  και κατάφερε να συγκεντρώσει 18.600 μόρια. Είναι η υψηλότερη βαθμολογία στο 2ο ΓΕΛ Καλύμνου

 Ο φακός του kalymnos-news.gr συνάντησε το Νικόλα σήμερα Σάββατο 10 Ιουλίου 2021, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών και συνομίλησε μαζί του για την επιτυχία τους στις εξετάσεις

Ο Νικόλας πήρε τις παρακάτω βαθμολογίες:

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ: 17.7  

ΦΥΣΙΚΗ:18,6

ΧΗΜΕΙΑ:18,9

ΒΙΟΛΟΓΙΑ: 18,9

Ο Νικόλας Μάγκος  μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr για την επιτυχία του αυτή και ότι σκοπεύει να δηλώσει την Οδοντιατρική Σχολή  Αθηνών ως πρώτη προτίμηση, ένας εφικτός στόχος με την βαθμολογία που πέτυχε.

Ένα ευγενικό  παιδί, συγκροτημένο, πειθαρχημένο, που είχε βάλει στόχους που πέτυχε με μεθοδικότητα και διάβασμα, ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες υπήρχαν.

Το  Νικόλα συναντήσαμε στο κατάστημα συγγενικού του προσώπου στο Μασούρι, όπου σήμερα ξεκίνησε να εργάζεται για την φετινή περίοδο, προκειμένου να εξασφαλίζει το χαρτζιλίκι του,όπως μας λέει.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στο Νικόλα, να έχει πάντα επιτυχίες στη ζωή του και να τον χαίρονται οι γονείς του Βασιλεία και Γιάννης .  

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Νικόλαος Μάγκος: Ο πρώτος του 2ου ΓΕΛ Καλύμνου στις Πανελλαδικές εξετάσεις.(video).Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός