Οι Διευθυντές Λυκείων Καλύμνου για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών (video)

1122

Αναρτήθηκαν την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας οι βαθμολογίες για τους περισσότερους από 100.000 υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Οι καταστάσεις στα λύκεια περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία. 

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr  πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Φέτος, όσοι υποψήφιοι το είχαν αιτηθεί στην ειδική εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr. έλαβαν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.

O φακός του kalymnos-news.gr επισκέφτηκε τα Λύκεια της Καλύμνου και συνομίλησε με τους Διευθυντές Ιωάννη Ιακώβου του ΕΠΑΛ Καλύμνου, Νικόλαο Κορφιά του 1ου ΓΕΛ Καλύμνου, Αγγελική Μαραγκού του 2ου ΓΕΛ Καλύμνου, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους. ότι όλα πήγαν καλά, παρά το ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά με πολλές ιδιαιτερότητες λόγω του covid-19 και ότι στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εφαρμοζόταν η εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Αρκετά παιδιά έχουν πετύχει υψηλές βαθμολογίες,ενώ υπάρχουν και μεσαίες βαθμολογίες που επιτρέπουν την εισαγωγή σε ΑΕΙ

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς με τις δηλώσεις των διευθυντών.

9-7-2021 Οι Διευθυντές Λυκείων Καλύμνου για τα αποτελέσματα των ΠανελλαδικώνΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός