Πέρασαν 6 μήνες και ακόμα δεν έβαλαν σήμανση στην επικίνδυνη υποσκαφή στο δρόμο Άγιος Παντελεήμων -Καμάρι (video)

548

 Η μεγάλη κι επικίνδυνη υποσκαφή που έχει δημιουργηθεί σε τμήμα του περιφερειακού δρόμου Άγιος Παντελεήμων -Καμάρι, είναι ένα πρόβλημα που ο φακός του kaymnos-news.gr ανέδειξε πριν 6 μήνες περίπου και όπως μας είχε πει τότε ο αντιδήμαρχος Παντελής Ζωίδης είναι σε γνώση των Τεχνικών Υπηρεσιών και ετοιμάζεται μελέτη για την αποκατάσταση.

Επειδή όμως η αποκατάσταση της υποσκαφής ήταν χρονοβόρα και και δεν  θα πραγματοποιούταν  στο εγγύς μέλλον, επισημάναμε ότι είναι αναγκαία η άμεση σήμανση του συγκεκριμένου σημείου, καθόσον ο δρόμος είναι πολυσύχναστος, αρκετοί οι διερχόμενοι καθημερινά και υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος.

Αν και έχουν περάσει 6 μήνες περίπου από τότε , αλλά και με αφορμή την εορτή του αγίου Παντελεήμονα όπου  στην περιοχή θα υπάρξει μεγάλη κίνηση, επανερχόμαστε στο θέμα με την ελπίδα ότι η Δημοτική αρχή θα προβεί τουλάχιστον στη σήμανση του επικίνδυνου σημείου.

Είναι ένα θέμα που με μήνυμα του, μας υπενθύμισε ένας αναγνώστης μας ,ναυτικός περίοικος στην περιοχή, που γύρισε από το ταξίδια του μετά από αρκετούς μήνες και αντίκρισε τη ίδια κατάσταση.

Βέβαια  ένα άλλο πρόβλημα που κατέγραψε στην περιοχή ο φακός του kalymnos-news.gr είναι  ο επικίνδυνος μεγάλος βράχος που είναι έτοιμος να κυλήσει και είναι ένα θέμα που κι αυτό άμεσα θα πρέπει να αντιμετωπισεί .

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και  ο Μάμας Χαραμαντάς

24-7-2021 Επικίνδυνα σημεία στο οδικό δίκτυο