Συνέντευξη τη Δευτέρα του Ι.Γαλουζή για τη διακοπή συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή και τις κινήσεις Διακομιχάλη να διαλύσει την παράταξη.

728

Με πρόσκληση της Παράταξης «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ»  γίνεται γνωστό ότι αύριο Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 στις 5.00 το απόγευμα ,ο τέως Δήμαρχος Γιάννης Γαλουζής ,παρουσία όλων των δημοτικών συμβούλων του θα παραχωρήσει συνέντευξη στον εξωτερικό χώρο του ΚΑΦΕ VIEW (ΚΑΦΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ).

Μία συνέντευξη που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού ό Γιάννης Γαλουζής θα δώσει απαντήσεις στα όσα είπε ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021, όταν ανακοίνωσε την διακοπή συνεργασίας των δύο Παρατάξεων.

 Επίσης θα αναφερθεί στο παρασκήνιο που προηγήθηκε και στις κινήσεις που έγιναν, από πλευράς Δημάρχου  Διακομιχάλη που είχαν στόχευση τη διάλυση της Παράταξης . Είναι κάτι που ήδη  έχει αναφέρει δημόσια ο Ι.Γαλουζής.

Την περασμένη Παρασκευή μετά την παράδοση-παραλαβή της ΔΕΥΑΚ ο Γιάννης Γαλουζής έκανε την παρακάτω δήλωση:

 Ψάχνανε αίτια και αφορμές, σίγουρα η αφορμή που δόθηκε ήταν μηδαμινή ,αλλά τα αίτια πίσω είναι πάρα -πάρα πολλά. Για να γίνω ξεκάθαρος και να δώσω στον κόσμο να το καταλάβει, σήμερα βρισκεται σε εξέλιξη μία τακτική  που απέτυχε, γιατί ο αρχικός σχεδιασμός της διάλυσης της Παράταξης μας ήταν μία κίνηση παντελώς αποτυχημένη, διότι όπως βλέπετε και η Παράταξη μας συσπειρώθηκε,  όλα τα μέλη της Παράταξης είναι ομόθυμα ,ομόγνωμα και μάλιστα κοινά θα συστρατευθούν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι στο νέο αγώνα που θα ξεκινήσει η Παράταξη μας που θα είναι νικηφόρος για τις εκλογές.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός