Ι.Μαστροκούκος με αφορμή την πυρκαγιά στη Χωματερή: Η “καλπάζουσα παχυδερμίτιδα” που επικρατεί στην πολιτική ζωή πρέπει να τελειώσει (video)

529

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ιωάννης Μαστροκούκος, με αφορμή την χθεσινή μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο χώρο της Χωματερής.

Ο Ι.Μαστροκούκος με φόντο τους πυκνούς καπνούς που και σήμερα συνέχιζαν να εκπέμπονται ξεκίνησε λέγοντας:

Εξακολουθούν μετά από χρόνια οι Καλύμνιοι να αναπνέουν καρκίνο, να έχουν αυτό το θλιβερό θέαμα στην είσοδο του λιμανιού και από πάνω ετησίως  να πληρώνουν πρόστιμο στην Ευρωπαϊκή Ένωση διότι ρυπαίνουμε το περιβάλλον

Χθες είχαμε τη φωτιά ,σήμερα τον καπνό. Που θα πάει επιτέλους αυτή η ιστορία.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο του ΧΥΤΑ που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε από καταγγελίες Διακομιχάλη, ενώ επέρριψε ευθύνες στους Δημάρχους που ανέλαβαν στη συνέχεια Διακομιχάλη και Γαλουζή που δεν προχώρησαν το έργο.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κατέληξε λέγοντας:

‘Τα λέω για πολλοστή φορά, διότι αυτή η «καλπάζουσα παχυδερμίτιδα» που επικρατεί στην πολιτική ζωή πρέπει  να τελειώσει ,να γίνουν κάποια πράγματα, υπήρχε ένα μεγάλο περιθώριο χρονικό  λόγω της πανδημίας που θα μπορούσαν να οργανωθούν και να τελειώνουν με αυτά τα θέματα όλοι οι Δήμοι ανά την Ελλάδα ,που όμως ο δικός μας Δήμος με το δίδυμο πάντα , τη διαχρονική αυτή αξία,  Διακομιχάλη –Θανάτση ,ασχολήθηκαν πως θα διορίζουν ημετέρους να φτιάξουν στρατό για να μπορούν πάλι να είναι  οι πρώτες μούρες στις επόμενες εκλογές .

Λυπάμαι  που δεν έκαναν κάτι ,αν και τους εμπιστεύτηκε ο κόσμος. Αυτοί φτιάχνουν προσωπικό  στρατό για να επανέλθουν  πάλι σε μία από τα ίδια. Λυπάμαι και τους προκαλώ και τους προτρέπω να τελειώνουν με αυτή την ιστορία για πολλοστή φορά

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

30-7-2021 Ο Ι.Μαστροκούκος για την πυρκαγιά στη Χωματερή Καλύμνου