Οι ευχές της Ε.Α.ΚΑ σε 2 αθλήτριες της, που θα αγωνιστούν στην Α2 κατηγορία με τη φανέλα του Α.Σ Κώων Ιπποκράτης

693

Η Ε.Α.ΚΑ εύχεται κάθε επιτυχία για τη νέα σεζόν, σε δύο κορίτσια από την ακαδημία της ομάδας, που γαλουχήθηκαν και “μεγάλωσαν” μπασκετικά από τις υποδομές μέχρι το τμήμα γυναικών.

Πρόκειται για τη Μαρία Χρυσάκη και την Ευδοκία Σμαλιού, που θα αγωνιστούν στην Α2 κατηγορία με την φανέλα του Α.Σ Κώων Ιπποκράτης.

Παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση:

Τη φετινή σεζόν δύο κορίτσια από την ακαδημία της ομάδας μας, κορίτσια που γαλουχήθηκαν και “μεγάλωσαν” μπασκετικά από τις υποδομές μέχρι το τμήμα γυναικών της Ε.Α.ΚΑ, η Μαρία Χρυσάκη και η Ευδοκία Σμαλιού, θα αγωνιστούν στην Α2 κατηγορία με την φανέλα του Α.Σ Κώων Ιπποκράτης. Ένα γεγονός που μας κάνει διπλά χαρούμενους και περήφανους.

Η ικανοποίηση εντός της ομάδας γι αυτό το γεγονός είναι τεράστια, όπως επίσης το κίνητρο προκειμένου όλοι μας να συνεχίσουμε να προσπαθούμε καθημερινά για το καλό των παιδιών μας.

Πόσω μάλλον όταν βλέπουμε ότι η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής αποδίδει.

Μαρία και Ευδοκία, η Ε.Α.ΚΑ. σάς εύχεται κάθε επιτυχία τη νέα σεζόν, να έχετε υγεία και να το ζήσετε στον απόλυτο βαθμό.