Ο “Ναυαρχούκος” Θανάτσης και τα περί “κιτρίνου τύπου”!! (video)

2568

Το kalymnos-news.gr είναι φανερό ότι με τα δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που παρουσιάζει, ενοχλεί σφόδρα τη σημερινή Δημοτική Αρχή.

Βέβαια ελλείψει επιχειρημάτων, απαντήσεων επί της ουσίας και του ανύπαρκτου πολιτικού λόγου από τα στελέχη της  Δημοτικής Αρχής, ο περίγυρος του Δημάρχου με πρώτο και καλύτερο το “ναυαρχούκο” της στεριάς, φυτευτό και καλοπληρωμένο Πρόεδρο Θανάτση  επιδίδεται μέσω του διαδικτύου, σε ύβρεις,  σε αερολογίες, σε γελοιότητες, σε ανακρίβειες και ψευδείς αναφορές, πιστεύοντας ότι με αυτό  τον τρόπο θα πληγεί  η αξιοπιστία του kalymnos-news.gr  και των συνεργατών του. 

Ιδιαίτερα ο φυτευτός καλοπληρωμένος πρόεδρος,  που θα το χάσεις που θα το βρεις, στο fb, να κάνει  γελοίες αναρτήσεις, με αστεία υπονοούμενα που μόνο ο ίδιος και  το γνωστό ετερόκλητο όψιμο  παρεάκι του μπορεί να καταλάβουν. Με αμέτρητα like όπου λάχει και στην “κουτσή μαρία” , από διαφήμιση για μακαρόνια διαίτης και επιθέματα για πατούσες  μέχρι ακόμα και στον εαυτό του!! Και φυσικά δεν παραλείπει να αυτοχειροκροτείται και να αλληλοσυγχαίρεται με τους καμιά δεκαριά “ομόσταυλους” του  χειροκροτητές.

Τώρα εξηγείται γιατί  δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί  με τα θέματα της ΑΝΕΚ και ζήτησε την πρόσληψη Γραμματέα της απολύτου εμπιστοσύνης του Δημάρχου!!

Εμείς θα τους απαντήσουμε με ένα μικρό απόσπασμα από την κινηματογραφική ταινία “ΔΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ”, παραγωγής ΦΙΝΟΣ-ΦΙΛΜΣ με πρωταγωνιστές την Τζένη Καρέζη και τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Είναι η στιγμή που ο Δημήτρης Νικολαίδης ως ναυαρχούκος συστήνεται στο Διονύση Παπαγιανόπουλο και γίνεται ο παρακάτω διάλογος:

Δ. Νικολαϊδης: Ναύαρχος “Γελεβουρδέζος “

Δ.Παπαγιανόπουλος: “Γελεβουρδέζος ” ; Ναυτικό όνομα πολύ γνωστό!

Δ. Νικολαϊδης: Κάτι κάναμε κι εμείς για το Ναυτικό!

Δ.Παπαγιανόπουλος:Δεν μου λέτε έναν  “Γελεβουρδέζο αντιπλοίαρχο που κόλλησε προ ετών ένα καράβι στον Ισθμό ,την τον έχετε;

Δ. Νικολαϊδης: Υπερβολές του «κιτρίνου τύπου»!

Οι όποιοι συσχετισμοί, υποθέσεις εργασίας και εντοπισμοί ομοιοτήτων γίνουν από τους αναγνώστες μας, του  δικού μας «ναυαρχούκου της στεριάς»  με αυτές  του ναυάρχου  Γελεβουρδέζου της ταινίας ,είναι αποτέλεσμα της δικής τους δημιουργικής φαντασίας.

 Να ανακοινώσουμε επίσης ότι  έπεται και συνέχεια με ενδιαφέρουσες ιστορίες  θαλάσσης για “αθαλάσσωτους και αβάπορους “

Δείτε το μικρό απόσπασμα γιατί το γέλιο τώρα με το καύσωνα κάνει καλό!

httpv://www.youtube.com/watch?v=zAtQJ\u002d\u002d8cfw



Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός