“Έφυγε” από τη ζωή ο Καλυμνιακής καταγωγής 54χρονος Βασίλης Σκόνης

2054

Θλίψη και συγκίνηση στη Ρόδο καθώς “έφυγε” χθες Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 από τη ζωή μετά από σκληρή αλλά άνιση μάχη που έδωσε με σοβαρά προβλήματα υγείας ο Βασίλης Σκόνης, ένας από τους πιο γνωστούς εμπόρους μαναβικής στο νησί .

Η οικογένειά του διατηρούσε το γνωστό οπωροπαντοπωλείο στην οδό Καναδά. Ο Βασίλης Σκόνης ήταν 54 ετών και άφησε πίσω του μια υπέροχη οικογένεια. ¨

Ο Βασίλης Σκόνης  ήταν Καλυμνιακής καταγωγής το γένος Πονήρη από την μητέρα του και με αρκετούς συγγενείς στην Κάλυμνο.

Από την Πρόεδρο της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου “Ο Εν Καλύμνω Άγιος Σάββας” Μαρία Βάλλα έγινε η παρακάτω ανάρτηση:

Πριν από λίγο μετέστη στην Αιώνια Ανατολή ο συμπατριώτης μας Βασίλης Σκόνης, ο οποίος είχε στηρίξει έμπρακτα την Ένωση Καλυμνίων με ουσιαστική παρουσία και προσφορά, επί σειρά ετών. Στη μνήμη του, η Ένωση Καλυμνίων Ρόδου “Ο Εν Καλύμνω Άγιος Σάββας” αποφάσισε αντί στεφάνου, να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους μας.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Βασίλη, θα μείνεις αξέχαστος σε όσους είχαν γνωρίσει την ανθρωπιά και την καλοσύνη σου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ρόδου που θα σε σκεπάσει.

Το σωματείο παραγωγών Λαϊκών Αγορών Δήμου Ρόδου, σε ανακοίνωση που απέστειλε στη “Ροδιακή”,  απευθύνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αποθανόντα ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΝΗ  ο οποίος ήταν από τους «στυλοβάτες» των λαϊκών αγορών  στη Ρόδο, στηρίζοντας έτσι τους παραγωγούς μας.

Ο πρόεδρος Νικόλαος Δήμητρας,

ο γραμματέας Μάκης Ευθυμίου.

Τα μέλη του σωματείου αποφάσισαν να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία η οποία θα τελεστεί αύριο στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Ρόδου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η  Ένωση Εμπόρων Λαχαναγοράς Ρόδου απευθύνοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θανόντα. 

“Αντιπροσωπεία του σωματείου θα παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία, ενώ αποφασίστηκε να δοθούν χρήματα στη μνήμη του θανόντος, στο Σύλλογο Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου.

Για την Ένωση

Ο Πρόεδρος                                  

Ματθαίος Παυλίδης

(Πληροφορίες από ΡΟΔΙΑΚΗ)