Νεκρολογία για τον Καλυμνιακής καταγωγής 47χρονο Γιάννη (John) Μ. Κουλλιά που πέθανε στο Κάμπελ Οχάϊο.

6819

Ο Γιάννης Κουλλιάς , John “Yianni” Michael Koullias, 47 ετών, Καλυμνιακής καταγωγής, διέμενε στο Κάμπελ Οχαϊο, πέθανε ειρηνικά στις 14 Αυγούστου 2021.

Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα, από τον Μάικλ και την Κατερίνα Κουλλιά  στις 15 Απριλίου 1974. Η οικογένεια μετακόμισε στην Αμερική, μαζί με την αδελφή του Ειρήνη, τον Ιούλιο του 1976. Στο Κάμπελ, Οχάιο, πήγε στο σχολείο αποφοίτησε στην τάξη του 1992.

 Έζησε μια όμορφη ζωή με την αγαπημένη του από την παιδική ηλικία, τη Νίκη Μπαϊράμη, με την οποία παντρεύτηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1997. Η οικογένειά τους μεγάλωσε καθώς καλωσόρισαν 3 όμορφα παιδιά, που ήταν ολόκληρος ο κόσμος του Γιάννη, η Φωτεινή, ο Μιχάλη και η Γιάννη.

 Ο Γιάννης ήταν εργατικός από πολύ μικρή ηλικία και είχε μια επιτυχημένη καριέρα στον κατασκευαστικό κλάδο, εργαζόμενος μαζί με τον πατέρα του και τους θείους του, Nick & Michael Kalouris, ως επόπτης σε έργα σε γέφυρες για πάνω από 30 χρόνια και ήταν μέλος της International Brotherhood  of Painters & Allied Trade Local Union

 Ο Γιάννης ήταν ισόβιο μέλος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, όπου υπηρέτησε ως επικεφαλής  Altar Boy, ήταν μέλος της Ομάδας Ελληνικού Λαϊκού Χορού Nisiotika Pedia και του Συλλόγου Ελληνορθόδοξων Νέων. Διετέλεσε υπερήφανα αξιωματούχος και υπηρέτησε σε εθνοτικές οργανώσεις όπως ο Πρόεδρος της Εταιρείας Νέων Καλυμνίων «Πρόδρομος», Πρόεδρος του Ελληνορθόδοξου Συλλόγου, Λειτουργός της Ανδρικής Καλυμνιακής Εταιρείας και μέλος της AHEPA. Έπαιξε επίσης στο Olympic Soccer Club.

 Μεταξύ των πολλών ενδιαφερόντων του, απολάμβανε να υποστηρίζει τα παιδιά του στις αθλητικές εκδηλώσεις και τα εξωσχολικά τους προγράμματα ως τη μεγαλύτερη και πιο δυνατή μαζορέτα τους. Του άρεσε να ταξιδεύει με την οικογένειά του από τις μαγικές περιπέτειές τους στη Disney, στο όμορφο νησιώτικο σπίτι τους στην Κάλυμνο, Ελλάδα. Όποιος γνώριζε τον Γιάννη το ήξερε, ήταν η ζωή κάθε πάρτι, με τις φιλόξενες αγκαλιές του και το μεταδοτικό χαμόγελό του. Η αγάπη του ήταν τόσο μεγάλη, την μοιράστηκε με όλους όσους τον γνώριζαν, ως περισσότερο αδελφό παρά ως φίλο και ως δεύτερο πατέρα στους φίλους των δικών του παιδιών. Κάθε περίσταση ήταν αφορμή για γιορτή με μουσική, χορό και διάσημα πυροτεχνήματά του. Η αγάπη του για την ελληνική μουσική εκφράστηκε μέσω της ίδρυσης του ραδιοφωνικού σταθμού Radio Hellas με τους ισόβιους φίλους του, Charlie και Manuel. Επίσης, του άρεσε το ψάρεμα, το κυνήγι, το σκι και ήταν οπαδός του Σινσινάτι Μπενγκάλ.

 Ένας αληθινός άγγελος στη Γη, ο Yianni ήταν πρόσφατα υποψήφιος για το βραβείο Hero 911 στο Kenton County, Kentucky, όταν βοήθησε με επιτυχία τους πρώτους ανταποκριτές στη διάσωση της ζωής ενός τζέντλεμαν με σκοπό να του αφαιρέσουν τη ζωή

 Ο Γιάννης αφήνει για να θυμάται τη μνήμη του την αγαπημένη του σύζυγο, Νίκη, τα παιδιά τους Φωτεινή, Μιχάλη και Γιάννη, τους γονείς του Μιχαήλ & Κατερίνα Κουλλιά, την αδελφή του Ειρήνη (Μάικ) Μάλλια, τον πεθερό του Ιωάννη Μπαϊράμη, τις αδελφές του. δικηγόρος Ειρήνη (Τσάρλι) Πιζάνιας, Μαρία (Τζον) Μπελάκ, Γεωργίνη & Μελίνα Μπαϊράμη, τα ανίψια και ανιψιές του Κατερίνα (Μανώλη), Παναγιώτα (Ντέιβιντ), Γιώργος (Νομική), Παντελής, Φωτεινή, Φωτεινή, Σοφία, Άννα, μεγάλος ανιψιός Ηλίας , και πολυάριθμες θείες, θείοι και ξαδέρφια.

 Η οικογένεια Κουλιά  έχει αναθέσει τη φροντίδα της νεκρώσιμης ακολουθίας του Τζον στο γραφείο τελετών Wasko στο Κάμπελ. Οι ώρες κλήσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 από τις 9-12 στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Κάμπελ. Θα ακολουθήσουν κηδεία στην εκκλησία στις 12 το μεσημέρι με τον π. Διαιτητής ο Στιβ Ντένας.

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.waskofamily.com για να δείτε αυτήν τη νεκρολογία και να αφήσετε συλλυπητήρια στην οικογένεια.

ΠΗΓΗ:www.waskofamily.com