Φταίει ο… ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗΣ που ο κόσμος λέει το “νερό νεράκι” κατά το Δήμαρχο, για αυτό ανακοίνωσε «αστυνομικά μέτρα» για άσκοπη χρήση!( 2 video)

1826

 

Η επωδός της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου για να δικαιολογήσουν την  άνευ προηγουμένου απραξία και ανικανότητα τους, να αντιμετωπίσουν προβλήματα καθημερινότητας και να δώσουν αποτελεσματικές λύσεις, είναι ο στίχος από το γνωστό τραγούδι του αείμνηστου Λουκιανού Κηλαηδόνη «Δεν φταίω εγώ, φταίνε οι άλλοι, φταίτε κι εσείς φταίει κι ο Χατζηπετρής».

Είναι κάτι που ήδη έχει αντιληφθεί η πλειοψηφία του Καλυμνιακού λαού, αφορά σε πολλά θέματα . Απλά σήμερα θα αναφερθούμε στην προβληματική υδροδότηση σε πολλές περιοχές του νησιού.

 Επίσης είναι γνωστό ότι η λέξη συγγνώμη είναι άγνωστη στο λεξιλόγιο της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Εδώ και ένα μήνα περίπου, έχουμε κάνει τουλάχιστον 3 ρεπορτάζ για την προβληματική υδροδότηση των τουριστικών περιοχών μεταφέροντας τις κραυγές αγωνίας αλλά και αγανάκτησης κατοίκων και επιχειρηματιών των τουριστικών περιοχών. Η κατάσταση μάλιστα έγινε αφόρητη τις τελευταίες ημέρες σε πολλές περιοχές της Καλύμνου με τη δικαιολογία ότι φταίνε οι διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Φυσικά θα περιμέναμε από το Δήμαρχο, που μάλιστα τελευταία ανέλαβε  και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ να δώσει κάποιες εξηγήσεις για το τι συμβαίνει εν μέσω καλοκαιριού και να είχε το πολιτικό  θάρρος να αναλάβει τις όποιες ευθύνες του αναλογούν

Αντί αυτού ο Δήμαρχος σε νυκτερινό του διάγγελμα (περιορισμένης δημοσιότητας) χθες Πέμπτη βράδυ, που ανέβηκε στη σελίδα της Παράταξης του στο fb, θυμήθηκε ότι θα πρέπει να γίνουν νέες γεωτρήσεις και προμήθεια γεννητριών για την περίπτωση διακοπής του ρεύματος 

Βέβαια το εξοργιστικό και εξωφρενικό είναι  ότι ανακοίνωσε “αστυνομικά μέτρα” κατά των καταναλωτών της ΔΕΥΑΚ για σπατάλη και υπερσπατάλη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

 “Αύριο το πρωί όλα τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ δεν θα κάνουν τίποτα άλλο, με τα μπλοκάκια στο χέρι θα σαρώσουν σπίτι –σπίτι  όλη την Κάλυμνο για να στείλουν το μήνυμα ή όποιον πιάσουν να κάνει αλόγιστη χρήση νερού να σημειώσουν τον μετρητή του για τα παραπέρα.”

Μετά από αυτή την ανακοίνωση, από τη στήλη μας «Βολή κατά βολή», αφιερώνουμε στο Δήμαρχο που παράλληλα είναι και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και Μάμας Χαραμντάς.

 Κιόσκι νερού που βρίσκεται πίσω από το 3ο ΔΣ Πόλεως Καλύμνου τρέχει ακατάπαυστα ,προφανώς λόγω βλάβης και κακής συντήρησης,σήμερα Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021,λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση “αστυνομικών μέτρων” κατά των καταναλωτών

Το Water kiosk της ΔΕΥΑΚ σε κεντρικό σημείο της Πόθιας τρέχει ακατάπαυτα νερό λόγω βλάβης,

 Εμπρός λοιπόν κ. Δήμαρχε βάλτε πρόστιμο στον εαυτό σας για άσκοπη χρήση νερού για να δώσετε και το παράδειγμα!

Επίσης παραθέτουμε και video απόσπασμα από το νυκτρεινό διάγγελμα του Δημάρχου με την ανακοίνωση των “αστυνομικών μέτρων” που θα εφαρμόσει.

«Αστυνομικά μέτρα» για άσκοπη χρήση νερού ανακοίνωσε ο Δ.Διακομιχάλης.

Κύριε Δήμαρχε, αντί να στείλετε το προσωπικό της ΔΕΥΑΚ να “γράφει” τους καταναλωτές στείλτε τους να φτιάξουν τις βλάβες και να συντηρήσουν ,γεωτρήσεις,δεξαμενές κιόσκια,αφαλατώσεις.