“Έφυγε” από τη ζωή ο Γιώργος Συριδάκης από τους στυλοβάτες του Λεριακού ποδοσφαίρου.

486

“Έφυγε” από τη ζωή ο Γιώργος Συριδάκης από τους στυλοβάτες του Λεριακού ποδοσφαίρου.

Από το Δήμο Λέρου ,την ΑΕ Λέρου και το ΑΟ ΒΑΘΥ εκδόθηκαν οι παρακάτω συλλυπητήριες επιστολές

Δήμος Λέρου

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου εκφράζω με θλίψη τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου για την απώλεια του Γιώργου Συριδάκη, στην σύζυγο  τα παιδιά και στους οικείους του Εκλιπόντος.

Ο Γιώργος, ήταν πνεύμα ανήσυχο, άνθρωπος ταπεινός, καθαρός, ειλικρινής, ανιδιοτελής, που δεν σταμάτησε ποτέ να αγαπά και να σέβεται τον αθλητισμό, σε οποιαδήποτε θέση και αξίωμα κι αν βρέθηκε.

Ήταν πάντοτε δίπλα σε όλους τους αθλητές μας, δίπλα σε όλα τα παιδιά που τόσο πολύ αγαπούσε. Χωρίς ποτέ να κάνει διακρίσεις. Είχε διατελέσει Γραμματέας στον ΑΣΕΛ για πολλά χρόνια, ενώ ήταν ο ιδρυτής, Πρόεδρος και πρωτεργάτης της ΔΟΞΑΣ ΛΕΡΟΥ, μια ομάδα που από το μηδέν κατάφερε να ανεβάσει στην Α’ κατηγορία, φτιάχνοντας παράλληλα ένα ολόκληρο «φυτώριο ποδοσφαιριστών».

Μετέπειτα, ο αείμνηστος Γιώργος ήταν ο ιθύνων νους πίσω από τη
συγχώνευση του Ολυμπιακού Λέρου και της ΑΣΕΛ, ιδρύοντας την Αθλητική Ένωση Λέρου (ΑΕΛ) με τη σημερινή της μορφή.

Σε όλα τα παραπάνω, προσδίδεται ακόμα πιο μεγάλη αξία, αν αναλογιστεί κανείς τις δύσκολες εποχές που υπήρχαν τότε, χωρίς μεταφορικά μέσα, χωρίς οικονομικούς πόρους, προσφέροντας απλόχερα από το υστέρημά του την οικονομική στήριξη της ομάδας και των παιδιών μας.

Ο Γιώργος μπορεί να έφυγε, άφησε όμως ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας, θα μας συνοδεύουν πάντα οι υπέροχες στιγμές που ζήσαμε ως ποδοσφαιριστές της ΔΟΞΑΣ Λέρου, ως φίλοι και συνοδοιπόροι.

Αντίο φίλε Πρόεδρε Γιώργο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.

ΑΕ ΛΕΡΟΥ

Αποχαιρετούμε σήμερα έναν από τους στυλοβάτες του Λεριακού ποδοσφαίρου , έναν οραματιστή τον Γιώργο Συριδάκη!!!

Ο Πρόεδρος το ΔΣ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του!!!

Καλό ταξίδι Γιώργο!!!

ΑΟ ΒΑΘΥ

Στο άκουσα του θανάτου του Γιώργου Συριδακη, το όνομα του οποίου αποτελεί ταυτόσημη έννοια με το Λεριακο ποδόσφαιρο, εκφράζουμε θα θερμά μας συλλυπητήρια στη οικογένεια του και τους οικείους του.Για τον Α. Ο. Βαθυ

Ο Πρόεδρος Δ.Σ

 Μικες Α. Ρηγας