Κύριε Δήμαρχε Διακομιχάλη “Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην”.

1215

Διαβάσαμε σήμερα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021,ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο fb στη σελίδα της  Δημοτικής Παράταξης «Κάλυμνος Δύναμη Προοπτικής» του Δημάρχου Διακομιχάλη με  την ένδειξη Γραφείο τύπου(;) την οποία παραθέτουμε αυτούσια

Μία παρένθεση πριν προχωρήσουμε, η παραπάνω ανακοίνωση αν θεωρηθεί ότι μας αφορά, ουδέποτε έφτασε στα Γραφεία της εφημερίδας μας με οποιαδήποτε μορφή (ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά).

Θα ήταν αρκετό να απαντήσουμε στο Δήμαρχο και στον περίγυρο του για αυτήν την απόφαση τους με την ρήση που αναφέρουμε στο τίτλο μας «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην”.

Όμως θεωρήσαμε υποχρέωση μας προς το αναγνωστικό μας κοινό, να αναφέρουμε τα παρακάτω:

Το kalymnos-news.gr και οι συνεργάτες του με επαγγελματισμό, γνώση, εμπειρία , υπευθυνότητα, σοβαρότητα ,αντικειμενικότητα και πάντα τεκμηριωμένα ασκούν τη δημοσιογραφική του αποστολή εδώ και μία 20ετία.

Με συνέπεια, χωρίς δεσμεύσεις και χειραγωγήσεις απ’ οπουδήποτε έχει επιχειρηθεί, με ανεξάρτητη γραμμή, σταθήκαμε  σταθερά απέναντι στην αλαζονεία , έπαρση και αυταρχικότητα Δημάρχων και πολιτικών προσώπων. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα «κακώς κείμενα» και να πιέσουμε τους εκάστοτε  “άρχοντες” να πράξουν  αυτά που δεσμεύτηκαν προεκλογικά για την ανάπτυξη της Καλύμνου

 Τη σημερινή  ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο fb στη σελίδα της Δημοτικής Παράταξης «Κάλυμνος Δύναμη Προοπτικής» του Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη θα αποφύγουμε να την χαρακτηρίσουμε,  απλά να πούμε ότι δείχνει την ανασφάλεια, την απραξία .την έλλειψη ουσιαστικού έργου και την ανεπάρκεια της Δημοτικής αρχής να ανταποκριθεί σε αυτά που προεκλογικά υποσχέθηκε.

Δεν θα ακολουθήσουμε το «συρόμενο και φερόμενο» Δήμαρχο  Διακομιχάλη  από τους «γνωστούς συμβουλάτορες» του στην κατρακύλα .

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το έργο μας  όπως πολύ καλά γνωρίζουμε .

Επίσης δεν θα μπούμε στον κόπο να απαριθμήσουμε τις δεκάδες δηλώσεις ,συνεντεύξεις Διακομιχάλη και εκλεγμένων  δημοτικών συμβούλων στο kalymnos-news.gr μόνο τα δύο τελευταία χρόνια για να απαντήσουμε στην αόριστη και γενικόλογη αναφορά: ” Το kalymnos-news σκοπίμως αγνοεί επιδεικτικά τη Δημοτική Αρχή έχοντας αποκλείσει ουσιαστικά τα 2/3 των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της, μερικές φορές και αναξιοπρεπέστατα,“. Το αρχείο υπάρχει και έχουν πρόσβαση όλοι,για να διαπιστώσουν ποια είναι η αλήθεια.

Εμείς απλά να ευχαριστήσουμε τους  χιλιάδες  αναγνώστες μας όπως καταγράφονται στα επίσημα στοιχεία της analytics.google ,που όλα αυτά τα χρόνια μας εμπιστεύονται για την καθημερινή ενημέρωση τους με την ποικίλη, έγκυρη, έγκαιρη και αποκαλυπτική δημοσιογραφία μας.

Στους μόνους που έχουμε υποχρέωση να απολογηθούμε είναι στους  αναγνώστες μας και όχι στις Δημαρχίες και τα πολιτικά πρόσωπα που έρχονται και παρέρχονται.

 ΥΓ : Επειδή στην ανακοίνωση αναφέρεται   «από τούδε και στο εξής διακόπτουμε κάθε επικοινωνιακή σχέση» πιστεύουμε ότι πρόκειται για κακή διατύπωση από το συντάκτη. Καμία «επικοινωνιακή σχέση» δεν έχει το kalymnos-news.gr με τη σημερινή Δημαρχία και με τις προηγούμενες,  αλλά και με καμία Παράταξη  ή με πολιτικά πρόσωπο.

Η μόνη επικοινωνιακή σχέση του kalymnos-news.gr είναι με την κοινωνία και τους χιλιάδες αναγνώστες της.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός