Ο Γιώργος Ζερβός μιλάει για την μπάντα του “The Swingin’ Cats” (3 video)

2160

Είχαμε τη χαρά και την τιμή σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 να συναντήσουμε και να έχουμε μια ενδιαφέρουσα κι ευχάριστη συζήτηση με τον Γιώργο Ζερβό.

Έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη στο χώρο της μουσικής.

Ο Γιώργος Ζερβός γεννήθηκε και μεγάλωσε στo νησί της Καλύμνου, όπου από μικρή ηλικία αφοσιώθηκε στην μουσική.

Στην Αθήνα όπου πήγε για σπουδές  “άνοιξε” πορεία μέσα στην μουσική ακολουθώντας μια δική του  πετυχημένη και ξεχωριστή πορεία, σε διάφορα επίπεδα.   

Μουσικός, μαέστρος, γράφει μουσική, τραγουδά, ιδρυτικό μέλος της μπάντας The Swingin’ Cats  με την οποία μετρά περισσότερα από 11 χρόνια παρουσίας στα ελληνικά μουσικά δρώμενα, με εκατοντάδες εμφανίσεις σε venues και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όπως μας λέει ο Γιώργος αγαπά το rock and  roll,το ελληνικό τραγούδι, τα παλιά λαϊκά, το ροκ .Με την μπάντα έχουν διασκευάσει παλιά ελληνικά τραγούδια, ενώ τώρα ξεκίνησαν να το κάνουν και σε πιό καινούργια, καθώς και σε ξένα  

 Ο Γιώργος δεν κρύβει την αγάπη του για την Κάλυμνο την οποία επισκέπτεται και πάντα προβάλει, μας μίλησε για την αγάπη που δέχεται από τους συμπατριώτες Καλύμνιους ,αλλά και για τα πλάνα και τα μελλοντικά σχέδια  του. 

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς με όσα είπε ο Γιώργος ,αλλά και για τις τελευταίες δουλειές  με διασκευασμένα 2 παλιά όμορφα και αγαπημένα τραγούδια

29-9-2021 Ο Γιώργος Ζερβός μιλάει για την μπάντα του “The Swingin' Cats”

Τhe Swingin’ Cats  – Εγώ θα σ’ αγαπώ και μη σε νοιάζει :

The Swingin' Cats - Εγώ θα σ' αγαπώ και μη σε νοιάζει (Official video release)

The Swingin’ Cats – Λίγα Λουλούδια

The Swingin' Cats - Λίγα Λουλούδια (live from "behind the set - Woodiments" interview)