Ο Γ.Ρούσσος για τη συνάντηση στελεχών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και του ίδιου με Δήμαρχο για θέματα στίβου (video)

225

 Με αφορμή  την παρουσία  στην Κάλυμνο του Προέδρου  της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Βασίλη Ζήκα που συνοδευόταν από το μέλος και πρώην μέλος του ΣΕΓΑΣ Μιχάλη Παυλούς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καζώνης Κάλυμνος 2000 και πρώην Δήμαρχος Γεώργιος Ρούσσος παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο  kalymnos-news.gr

Ο Γιώργος Ρούσσος εστίασε στη συνάντηση που υπήρξε των στελεχών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και του ίδιου με το Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη και τα όσα συζητήθηκαν για το στίβο καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση.

Ξεκίνησε κάνοντας έκκληση για οικονομική ενίσχυση της Ένωσης προκειμένου να μπορέσει να συμμετάσχει στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες με 25 αθλητές και αθλήτριες.

Στη συνέχεια εστίασε στα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση με το Δήμαρχο.

Στη συνάντηση από πλευράς του προέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ τέθηκε το θέμα της ανάληψης μιας διοργάνωσης στίβου Πανδωδεκανησιακου χαρακτήρα στην κατηγορία Κ14, στην Κάλυμνο με την οικονομική στήριξη του Δήμου. Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε πως αυτό θα γίνει με την ολοκλήρωση των εργασιών αναβάθμισης του σταδίου μέσα στο 2022.

Στο σημείο αυτό ο Γ.Ρούσσος αναφέρθηκε στην συντήρηση-επισκευή του γηπέδου  και  στην καθυστέρηση που υπάρχει στο να γίνει η προκήρυξη του έργου, αν και η χρηματοδότηση έχει εξασφαλιστεί από την Περιφέριεα και το Επαρχείο.

Επίσης είπε ότι ο Δήμαρχος ενημέρωσε για την αναζήτηση χώρου που θα αποκτηθεί από το Δήμο και θα διαμορφωθεί σε προπονητήριο ρίψεων, κάτι που στερείται το υπάρχον στάδιο.

Τέλος έγινε αναφορά για την ανάγκη οικονομικής στήριξης του Σωματείου, αλλά και των δύο αθλητών της Εθνικής Ομάδας – Πανελληνιονικών (Μαρία Μαγκούλια σφαιροβολία, Ανδρέας Έλληνας 3.000 μ με Φ. Ε), με στόχο την στήριξη τους για πρωταθλητισμό υψηλού και διεθνούς επιπέδου!

Δείτε τα όσα είπε ο Γ.Ρούσσος στο  video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

21-9-2021 Ο πρώην Δήμαρχος Γ.Ρούσσος μιλάει για τον αθλητισμό