Ο Μικές Κουλλιάς για το σατιρικό τραγούδι που ερμηνεύει για τη Χωματερή Καλύμνου! ( 2 video)

1583

Ο Μικές Κουλλιάς με ένα σατιρικό τραγούδι που ερμηνεύει ο ίδιος, στέλνει τα μηνύματα του, με ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο  στη Δημοτική Αρχή για την Χωματερή και την καύση των σκουπιδιών.

Ο Μικές Κουλλιάς μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr για το τραγούδι αυτό, λέγοντας ότι ήταν μια δική του ιδέα και ζήτησε από το αδελφό του Γιάννη Κουλλιά ,ιατρό αλλά και γνωστό για τις καλλιτεχνικές  δυνατότητες που διαθέτει  να γράψει τους στίχους,

Όπως είπε ο Μικές Κουλλιάς, αντί να κάνει λεκτικές επιθέσεις σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να στείλει μηνύματα καλλιτεχνικά και να προβάλει με έναν ωραίο τρόπο το πρόβλημα.

Κάποιοι όπως είπε φοβούνται μήπως αυτό το σατιρικό τραγούδι αποτελέσει δυσφήμιση για το νησί. Δεν έχουν καταλάβει ότι προέχει η υγεία μας. Η δυσφήμιση  γίνεται από αυτούς που κάθε μέρα επιτρέπουν να ανάβουν φωτιές κάτι που βλέπουν όλοι και οι επισκέπτες που έρχονται στο νησί.

Όπως διευκρίνισε, αυτό που κάνουμε με το σατιρικό τραγούδι είναι μία  προσπάθεια ευαισθητοποίησης μέσω της μουσικής και της καλλιτεχνίας. Χρειάζεται η σάτιρα σε ανθρώπους που σε κοροϊδεύουν και με σάτιρα θα απαντούμε από εδώ και πέρα.

Δείτε τα όσα είπε ο Μικές Κουλλιάς  στο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς, καθώς και το “video clip” με το σατιρικό τραγούδι για τη Χωματερή.

Ο Μικές Κουλλιάς για το σατιρικό τραγούδι που ερμηνεύει για τη Χωματερή Καλύμνου!
#καλυμνος #δημος #σκουπιδια Χωματερή μου - Κουλλιάς Μικές.Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός