Σε πλήρη εγκατάλειψη ο χώρος της πάλαι ποτέ παιδικής χαράς στην Ιχθυόσκαλα Καλύμνου (video)

415

Σε πλήρη εγκατάλειψη βρίσκεται ο χώρος της πάλαι ποτέ παιδικής χαράς στην Ιχθυόσκαλα Καλύμνου.

Ο φακός του kalymnos-news.gr βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 και κατέγραψε εικόνες εγκατάλειψης.

Μία πανέμορφη παιδική χαρά που δημιουργήθηκε επί Δημαρχίας Γ. Ρούσσου σε μία περιοχή πυκνοκατοικημένη,όπως ο Άγιος Στέφανος.

Στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε και όταν χρειάστηκε οι παιδικές χαρές να πιστοποιηθούν, η εν λόγω παιδική χαρά καταργήθηκε και μαζεύτηκαν τα παιχνίδια που είχε. Η προηγούμενη Δημαρχία του Ι.Γαλουζή σχεδίασε να την κάνει ένα μικρό αθλητικό κέντρο και ξεκίνησαν οι διαδικασίες. Η νέα Δημοτική αρχή με τη δικαιολογία ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα στην ολοκλήρωση του έργου, εγκατέλειψε το χώρο εδώ και 2 χρόνια με αποτέλεσμα να αντικρίζουμε απαράδεκτες εικόνες.

 Σε εγκατάλειψη βρίσκεται δυστυχώς και η  προβλήτα που γειτνιάζει στην ιχθυόσκαλα με πεταμένα πλαστικά , δοχεία και απορρίμματα

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

27-9-2021 Σε πλήρη εγκατάλειψη από την δημοτική αρχή η «παιδική χαρά» στην Ιχθυόσκαλα !