ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 47ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ- ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

221

Το Σάββατο 4 Σεπτέμβρη 2021, στην Πλατεία Χριστού θα πραγματοποιηθεί η στάση του 47ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ- ΟΔΗΓΗΤΗ στο νησί της Καλύμνου.

Θα μιλήσει ο Νίκος Λάππας, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ : 19:30 μ.μ 

Παραθέτουμε το κάλεσμα της Οργάνωσης Βάσης Καλύμνου της ΚΝΕ και η αφίσα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Συζήτηση µε θέµα «∆ιαχείριση των απορριµµάτων προς όφελος του λαού – Αγώνας για πραγµατική προστασία του περιβάλλοντος. Η πρόταση του ΚΚΕ». Την συζήτηση θα ανοίξει, ο Σάκης Χούλλης, μέλος της ΤΕ Βορείου Συγκροτήματος Δωδ/σου του ΚΚΕ και εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την “Λαϊκή Συσπείρωση” στο Δήμο Καλυμνίων.
Θεατρικό ∆ρώµενο µε τίτλο «Η Γυναίκα και ο Λάθος» από την νεανική σκηνή «∆ΙΝΗ» της Θεατρικής Οµάδας Καλύµνου, αφιερωµένο στα 100 χρόνια από την γέννηση του Ιάκωβου Καµπανέλλη. 

Χαιρετισµός από την Οργάνωση Βάσης Καλύµνου της ΚΝΕ Κεντρική οµιλία από τον ΝΙΚΟ ΛΑΠΠΑ, µέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ 
Συναυλία – µουσικό αφιέρωµα στον συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο.

*****στον χώρο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ και καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας θα γίνεται συλλογή Σχολικών Ειδών για να αποσταλούν στους μαθητές των Πυρόπληκτων Περιοχών.

****ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ( ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ, ΚΑΘΙΣΤΟΙ ΘΕΑΤΕΣ, ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ, κ,α)