Κάλυμνος: Μόλις δοκιμάσαμε το πολυσυζητημένο Kalymnos Delivery

1822

Χορηγούμενη

Επιτέλους μάθαμε τι ήταν τελικά αυτό που μας “τρώει” τόσες μέρες, τι ήταν αυτό που έρχεται στο νησί μας!

Είχε καταφέρει να γίνει από τα πιο hot θέματα συζήτησης μεταξύ όλων και όχι άδικα…

Είναι το Kalymnos Delivery, μια τοπική προσπάθεια βάζει την Κάλυμνο στο “club” των νησιών/πόλεων που διαθέτουν τοπική υπηρεσία Online Delivery…

Η εφαρμογή ξεκίνησε δυναμικά με σλόγκαν “ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ“!


Εμείς στο γραφείο δοκιμάσαμε να παραγγείλουμε μέσα από το Kalymnos Delivery και… εντυπωσιαστήκαμε από την απλότητά του!

Το νέο APP / SITE του νησιού σε συνδέει με όλα τα καταστήματα που προσφέρουν delivery, ενώ ταυτόχρονα σε επιβραβεύει με κεράσματα, προσφορές και δωρεάν κουπόνια για τις παραγγελίες σου.

Ήδη, αυτή τη στιγμή, τα 21 πιο γνωστά καταστήματα του νησιού έχουν μπει στην πλατφόρμα, με όλο και περισσότερα να εντάσσονται καθημερινά στη λίστα.

Η εφαρμογή είναι ειδικά φτιαγμένη για να λύσει το πρόβλημα με τις διευθύνσεις που υπάρχει στο νησί!

Ταυτόχρονα σου λύνει τα χέρια γιατί είναι πραγματικά πανεύκολη και σε επιβραβεύει

Αν έχεις έστω και λίγη εξοικείωση με την τεχνολογία ή απλά αν έχεις ένα κινητό στα χέρια σου μπορείς να την κατεβάσεις και να δοκιμάσεις μόνος σου, παραγγέλνοντας το επόμενο σου delivery για καφέ ή φαγητό!

Κατέβασε το APP στο κινητό σου πατώντας ΕΔΩ!


Βέβαια εκτός από την εφαρμογή μπορείς να παραγγείλεις και μέσω του υπολογιστή από το γραφείο ή τη δουλεία σου.. Θα σε διευκολύνει εξίσου!

Παραγγέλνεις πανεύκολα μέσα σε 1 λεπτό, ενώ η παραγγελία μεταφέρεται αμέσως στο μαγαζί, το οποίο σε ενημερώνει για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Τώρα η Κάλυμνος μπαίνει και αυτή στο “club” των νησιών/πόλεων που διαθέτουν τοπική υπηρεσία Online Delivery… Εσύ θα είσαι απ’ έξω;

Υ/Γ: Όπως μας ενημέρωσαν τα παιδιά που τρέχουν το πρότζεκτ, με την ολοκλήρωση της καμπάνιας, σε λίγες ημέρες, θα ακολουθήσει καθαρισμός και αφαίρεση όλων των αφισών που αναρτήθηκαν, μιας και σε καμία περίπτωση δεν είχαν σκοπό να προκαλέσουν, αλλά να ενημερώσουν για κάτι που αφορά άμεσα το νησί και θα μας διευκολύνει στην καθημερινότητα μας…

Μη χάνεις χρόνο, μπές στο www.kalymnosdelivery.gr και δοκίμασε το!