Σύλληψη 41χρονου στην Κάλυμνο διωκόμενου για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, απόπειρα ανθρωποκτονίας και βία κατά υπαλλήλων.

2312

Χθες Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 το πρωί συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 41χρονος έπειτα από ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πρωτοδικών Κω σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, απόπειρα ανθρωποκτονίας και βία κατά υπαλλήλων.

Να θυμίσουμε ότι 30 Αυγούστου 2021 το μεσημέρι στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε ο 41χρονος κατά τη μετάβαση του με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε μεταφορική εταιρία προκειμένου να παραλάβει δέμα που περιείχε ναρκωτικά και όταν κλήθηκε σε έλεγχο, από αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση, επιχείρησε να τους παρασύρει με το όχημα του, τραυματίζοντας στο πόδι ένα απ αυτούς.Ακολούθως ο δράστης διέφυγε από το σημείο με το όχημα του, οποίο αργότερα εγκατέλειψε και αναζητείτο.

Παράλληλα, ενώ ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση αναζήτησης του 41χρονου, μετέβη στη μεταφορική εταιρία 32χρονος συγκατηγορούμενος του που επιχείρησε να παραλάβει το δέμα που περιείχε ναρκωτικά, εντοπίστηκε και συνελήφθη.Το δέμα κατασχέθηκε και διαπιστώθηκε ότι περιείχε ηρωίνη βάρους 160 γραμμάρια