Το κουδούνι χτυπά τη Δευτέρα αλλά τα προβλήματα συντήρησης και επισκευών για το ΕΠΑΛ Καλύμνου παραμένουν (video)

507

Το κουδούνι  για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα χτυπήσει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΠΑ.Λ Καλύμνου συνεχίζουν nα παραμένουν άλυτα.

Ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ Καλύμνου Ιωάννης Ιακώβου μίλησε σήμερα Παρασκευή  10 Σεπτεμβρίου 2021 ,στην κάμερα του kalymnos-news.gr,  3 ημέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία, εκφράζοντας την αγωνία του για το  ότι καμία ενέργεια δεν έγινε μέχρι τώρα για την επίλυση  προβλημάτων στις εγκαταστάσεις, που εδώ και καιρό είναι γνωστά στη Δημοτική αρχή.

Το πρώτο και κυριότερο πρόβλημα είναι το θέμα της συντήρησης κτιριακών εγκαταστάσεων.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, παρά τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς Σχολείου και τις εκκλήσεις προς τη Δημοτική αρχή να συντηρηθούν οι εγκαταστάσεις  και να φτιαχτούν οι σοβάδες και οι κολώνες, παρ’ όλα αυτά προς το παρόν δεν έχει γίνει τίποτα. Οι κολώνες έχουν ανοίξει, οι σοβάδες πέφτουν κάτω με κίνδυνο να χτυπήσει κάποιος μαθητής.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι η άμεση ανάγκη επισκευής και αντικατάστασης φθαρμένων κουφωμάτων, από τα  οποία εισέρχονται νερά με την πρώτη βροχή.

Κλείνοντας ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ Καλύμνου επισήμανε ότι είναι η μόνη χρονιά που δεν έχει γίνει διαγράμμιση στο δρόμο, μίας διάβασης για να περνούν με ασφάλεια οι μαθητές

Δείτε το video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς

Το κουδούνι χτυπά τη Δευτέρα αλλά τα προβλήματα συντήρησης- επισκευών στο ΕΠΑΛ Καλύμνου παραμένουν